Şu kadarcık özgüvenim olsaydıOoo eskidenmiş ağlamayasin diye birazcık yenildimArtik yenilmek yok yine gözüm üzerinde...
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu kadarcık özgüvenim olsaydıOoo eskidenmiş ağlamayasin diye birazcık yenildimArtik yenilmek yok yine gözüm üzerinde...
![]()
Bizim oranın ceviz ezmesi mi varmış
Tebrik ederim kaptanım. Hayırlı olsun , hepimize bol bol eksiler gelsin
Benim bir tanecik ortim var başka olmaz![]()
Yaaa biz aldatmazdık, aldatılmasak
İkimize de yeterŞu kadarcık özgüvenim olsaydı![]()
Aldatma sayılmaz bu...Yaaa biz aldatmazdık, aldatılmasak![]()
İkimize de yeter
İlk hafta iyi silkeledin beni ama![]()
nası yaniAldatma sayılmaz bu...![]()
Yarı aldatma.nası yanine sayılıyo
Profil yazına bayildimmmm aşksın sen aşkkkVallahi heryerim ağrıyodu onu bile unuttum![]()
Dönecek bana, ayaklarıma kapanacak ama bitti. Ben artık 60’ıgörmeden affetmemYarı aldatma.![]()
Ondan önce ne yazıyodu profilimdeProfil yazına bayildimmmm aşksın sen aşkkkDerste güzel bir slogan düşüneyim.
![]()
Yazdım ama ezeli rakibimle savaşa devam dedim.nası yanine sayılıyo
Dönecek bana, ayaklarıma kapanacak ama bitti. Ben artık 60 mı görmeden affetmem![]()
İyi dersler bitanem20. 45' te dersim var, iki ders saati 22.00 gibi gelirim. Hazırlığımi yapayım.
Elifcim iyi akşamlar canımmuhtemelen gidersin o saate. Bugünkü emeklerin için çok teşekkür ederim.
Zipzip-
![]()
Seni bırakıp gidemiyorum kiİyi dersler bitanem![]()
Seni bırakıp gidemiyorum ki
Ben boş olduğumda olmuyorsun![]()
İyi akşamlar ablacim iyi dersler20. 45' te dersim var, iki ders saati 22.00 gibi gelirim. Hazırlığımi yapayım.
Elifcim iyi akşamlar canımmuhtemelen gidersin o saate. Bugünkü emeklerin için çok teşekkür ederim.
Zipzip-
![]()
İyi dersler.20. 45' te dersim var, iki ders saati 22.00 gibi gelirim. Hazırlığımi yapayım.
Zipzip-
![]()