1,5 litrelik suya 1yada 2 tane limon sıkıp iç.ilik olursa içimi daha iyi oluyor sen nasıl istersen öyle iç.ayriyetten de 1,5 litre su iç ki dengelesinçok teşekkür ederim kızlar
tamam canım ılık suya limon sıkıp öyle mi içicem?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 litrelik suya 1yada 2 tane limon sıkıp iç.ilik olursa içimi daha iyi oluyor sen nasıl istersen öyle iç.ayriyetten de 1,5 litre su iç ki dengelesinçok teşekkür ederim kızlar
tamam canım ılık suya limon sıkıp öyle mi içicem?
sağol canımGeçmiş olsun canım.![]()
çok çok geçmiş olsun. kozalak pekmezi bol c vitamini al. inşallah biter gider bu hastalıkHastayız Canim. Annem kötü bugün. Ben kötüyüm. Bitsin artık.![]()
Beni alsana ya bu takıma beni al söz cumaya kadar 1 kilo vermiş olacammavi takim
Avantaji aldik, değişiklik yapmadim. Sizlere güveniyorum. Artilar eksiye donecek, az eksiler daha da artacak ve kirmizi kaptan bizden çıkacak. Artik menulerde kaçamak istemiyorum yoksa 3 bin adim cezasi
@60kiloyum
@pastel34
@KarlarKralicesi
@UcurtmaAvcisii
@oya17
@dolunaydagel
DeryaOnDiet
@fesang adimlara da devam![]()
Çok geçmiş olsun.Bugun doktora goturdum abla. Cok oksuruk var burun akintisi da oyle. Persembeden beri devam ediyor. Kucuge antibiyotik baslicaz. Buyugune de grip ilac yazdi. Teşekkürler![]()
Insallah cumaya gelsin artik su 72Artin cok degil cumaya eksiler gelir
Artin cok degil cumaya eksiler gelir
Guzel eksi tebrik ederim abla![]()
Kırmızı kaptan maviye kaçmak istyoBeni alsana ya bu takıma beni al söz cumaya kadar 1 kilo vermiş olacam![]()
Tamamdirmavi takim
Avantaji aldik, değişiklik yapmadim. Sizlere güveniyorum. Artilar eksiye donecek, az eksiler daha da artacak ve kirmizi kaptan bizden çıkacak. Artik menulerde kaçamak istemiyorum yoksa 3 bin adim cezasi
@60kiloyum
@pastel34
@KarlarKralicesi
@UcurtmaAvcisii
@oya17
@dolunaydagel
DeryaOnDiet
@fesang adimlara da devam![]()
Bende 69Insallah cumaya gelsin artik su 72![]()
Bende 69 görmem lazımGörüyor musunuz mavi takimi kızlar nasi seviniyorlar çabuk zayiflayin cumaya kadar
Yeter yediğiniz içtiğiniz, herşeyin tadı aynı bi lokma da yeseniz 10 tabak da yeseniz ayni hazırlayın detox sularını için form çaylarını yesilcaylari biraz da spor yapın cumaya kadar herkes 1 kilo vermiş olacak![]()
Supersin canimZipzip- canım nerdeyse bir haftadır yazamadım sadece okuyup beğeni yaptım.sporumu sadece evde ve dışarda yürüyüş olarak yaptım benim kuyruk sokumu hala geçmedi.bu hafta 3 gun küçük kaçamaklar yaptım ama hep dengeledim.evde 8000 adım atmaya çalışıyorum şimdiden 6304 adım oldu en azından sağlık sıkıntısı olduğu için böyle bir çözüm buldum
![]()
Yok
Çok geçmişler olsun ..Bugun doktora goturdum abla. Cok oksuruk var burun akintisi da oyle. Persembeden beri devam ediyor. Kucuge antibiyotik baslicaz. Buyugune de grip ilac yazdi. Teşekkürler![]()
Yaa ben hep basen ve bacak hareketleri yapıyordum içim rahat ediyordu şimdi sadece yürüyüş yapınca o basenler gitmez diye düşünüyorum içime Afakan basıyor valla buna da şükürSupersin canim
Spor icin agrin gecene kadar zorlama
Bu sekilde dengeliyorsun zaten![]()
Canım ya obur hafta yaparsın sen diyet ara ver dinlen bu haftaTamamdirgelsiin eksiiilerr
Yurudukce bence gidiyor yaaYaa ben hep basen ve bacak hareketleri yapıyordum içim rahat ediyordu şimdi sadece yürüyüş yapınca o basenler gitmez diye düşünüyorum içime Afakan basıyor valla buna da şükür![]()
İnşallah canımYurudukce bence gidiyor yaa