Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok teşekkür ederim kızlar :KK200:

tamam canım ılık suya limon sıkıp öyle mi içicem?
1,5 litrelik suya 1yada 2 tane limon sıkıp iç.ilik olursa içimi daha iyi oluyor sen nasıl istersen öyle iç.ayriyetten de 1,5 litre su iç ki dengelesin

Zipzip- Zipzip- canım nerdeyse bir haftadır yazamadım sadece okuyup beğeni yaptım.sporumu sadece evde ve dışarda yürüyüş olarak yaptım benim kuyruk sokumu hala geçmedi.bu hafta 3 gun küçük kaçamaklar yaptım ama hep dengeledim.evde 8000 adım atmaya çalışıyorum şimdiden 6304 adım oldu en azından sağlık sıkıntısı olduğu için böyle bir çözüm buldum 🥰💃💋

Görüyor musunuz mavi takimi kızlar nasi seviniyorlar çabuk zayiflayin cumaya kadar😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Yeter yediğiniz içtiğiniz, herşeyin tadı aynı bi lokma da yeseniz 10 tabak da yeseniz ayni hazırlayın detox sularını için form çaylarını yesilcaylari biraz da spor yapın cumaya kadar herkes 1 kilo vermiş olacak♥️♥️♥️

Görüyor musunuz mavi takimi kızlar nasi seviniyorlar çabuk zayiflayin cumaya kadar😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Yeter yediğiniz içtiğiniz, herşeyin tadı aynı bi lokma da yeseniz 10 tabak da yeseniz ayni hazırlayın detox sularını için form çaylarını yesilcaylari biraz da spor yapın cumaya kadar herkes 1 kilo vermiş olacak♥️♥️♥️
Bende 69 görmem lazım 😈😈
Totem yapıyım
69
69
69

Zipzip- Zipzip- canım nerdeyse bir haftadır yazamadım sadece okuyup beğeni yaptım.sporumu sadece evde ve dışarda yürüyüş olarak yaptım benim kuyruk sokumu hala geçmedi.bu hafta 3 gun küçük kaçamaklar yaptım ama hep dengeledim.evde 8000 adım atmaya çalışıyorum şimdiden 6304 adım oldu en azından sağlık sıkıntısı olduğu için böyle bir çözüm buldum 🥰💃💋
Supersin canim
Spor icin agrin gecene kadar zorlama
Bu sekilde dengeliyorsun zaten 🥰🥰

Supersin canim
Spor icin agrin gecene kadar zorlama
Bu sekilde dengeliyorsun zaten 🥰🥰
Yaa ben hep basen ve bacak hareketleri yapıyordum içim rahat ediyordu şimdi sadece yürüyüş yapınca o basenler gitmez diye düşünüyorum içime Afakan basıyor valla buna da şükür 🥰

Back
X