Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar
Sabah 9 30 da peynir zeytin yumurta iki dilim ekmek 2 kupa çay
Ara bir muz ve mandalina
Akşam 17 30 da bir tabak fırında pişmiş orman kebabı iki yk bulgur pilavı bol yeşil salata
Su 2 litre
20 de 2 kupa çay
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Amine Busra Amine Busra Aomine Daiki Aomine Daiki

Eklentiler

• Screenshot_20220117-201813~2.webp
    Screenshot_20220117-201813~2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 28
ben bugün itibarıyla gerçek manada diyete yani aslında sağlıklı beslenmeye geçtim bugüne kadar diyet yapıyor olsamda ekmekti pilavdı makarnaydı yiyordum bunu menülerimde de görüyordunuz artık hepsini bıraktım bundan sonra sağlıklı beslenmeye başlıyorum günde 3 litre su içip spor yapmaya başlıyorum spor olarak günde 10.000 adım atmayı düşünüyorum ve 15 dakika leslie ile başlıyorum sonrasında leslie yi 45 dakikaya kadar çıkmayı planlıyorum haftada bir gün tartılacam birde pazartesi günleri burası için tartılacam her gün tartıya çıkmayacam stres yapmadan acele etmeden kendime hedef olarak 6 ay verdim temmuz ayına kadar kilolarımdan kurtulacam. Bu kararımıda burada sizinle paylaşmak istedim.
Hedef koymak ilk adımdı, şimdi sıra uygulamakta.İnşallah planladığın gibi olur her şey Canım🙏🌈

17 Ocak
Sabah
H. Yumurta,labneli wasa,şekersiz çay,domates salatalık,5 badem

Öğle
Yarımdan bi tık küçük ekmekle soğuk sandviç

Şurda 1 tabak oğlumdan kalan noddle

Akşam
1 çorba kasesi etli kereviz

İlk gün azizliği çok karışık ve saçma oldu ya biliyorum İnşallah toparlayacağım..
4300 adım telefonda kayıtlı ama gün içi evde çok iş yaptım telefon üstümde değildi ya.. saati de takmıyorum 🙈🙈

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

17 Ocak
Sabah

Öğle

Akşam

İlk gün azizliği çok karışık ve saçma oldu ya biliyorum İnşallah toparlayacağım..
4300 adım telefonda kayıtlı ama gün içi evde çok iş yaptım telefon üstümde değildi ya.. saati de takmıyorum 🙈🙈

Hoşgeldin kuzum tekrardan 👯👯

17 Ocak
Sabah

Öğle

Akşam

Afiyet olsun canim ♥️

beni gönderirsin diye düşünmüştüm artı çıkınca 😂😂😂
Ben senin toparlayacagina inaniyorum. Gondersem daha cok demorolize olabilirdin ama zaten kafamda kimseyi gondermemek vardi. O yüzden benim için birazcik daha dikkat et bu hafta. Az da olsa eksi gelmek sana çok iyi gelecek ❤️💙

Back
X