Okuyunca oturdum şap gibiSen beni geçsen de ben senden ayrılmam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyunca oturdum şap gibiSen beni geçsen de ben senden ayrılmam![]()
Manken gibi kahve bardak var mi kiDaha çok midemi bulandırır kız![]()
Bi bakıyım var mi
Hadi bak bulursan bizede haber verBi bakıyım var mi![]()
eve geç geldim ondan oldu. yoksa iş günleri 19.15 te yiyorum.Akşam saati geç biraz,ama menü cok guzel![]()
ben iş günleri en geç 16.30 gibi içiyorum. tatilde en geç 18.00 de. yoksa uyuyamıyorum.Kahve iciyorum inşallah uyuyabilirim![]()
1. fotoHangisi güzel![]()
Valla kafama taktikca sıkılıyorum.bacaklarima kadar çok sancım var ayak parmaklarim yanıyor.bana zaten sporu yasakladı doktor fıtıkta var bende.iki hafta hergün yaptım sonra bir daha yapamadım fayda var demişsin içim rahatladı çok teşekkür ederimCnm öyle deme benimde seninki gibi yürüyüşün büyük faydası var bende sağlık sorunundan ötürü ne yazzik ki başka spor yapamiyorum bunada şükür diyorum yinede![]()
Canım biz seninle orti mıydıkolabilir canim belki oyleyizdir
![]()
Geçmiiş olsunIyi geceler kizlar
Bugun hiç halim yok aksam 6 dan beri koltuktan kalkamiyorum sifir enerji o yuzden bugun hiç adim atamadim hatta okulda bile sandalyeden hiç kalkamadim
Insallah tatil ustu hasta olmam.
Bugunku menum
Sabah 2 dl ekmekle bol malzemeli sandivic
Ogle 1 koca tabak mercimek çorbası
Yogurt
Ara elma
Aksam corba
Et sote
Marul ayran
Son ara 1 portakal
Geçmiş olsunValla kafama taktikca sıkılıyorum.bacaklarima kadar çok sancım var ayak parmaklarim yanıyor.bana zaten sporu yasakladı doktor fıtıkta var bende.iki hafta hergün yaptım sonra bir daha yapamadım fayda var demişsin içim rahatladı çok teşekkür ederim![]()
Tesekkurederim canimGeçmiiş olsun![]()