- 5 Haziran 2021
- 5.504
- 21.454
- 298
Antep'te yağmaya başladıKimi duysam hasta nasil bir kış oldu bu ya. Eskiden kışları çok severdim. Artık bitsin istiyorum. Şöyle Bir kar yagsada mikroplar kırılsa inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antep'te yağmaya başladıKimi duysam hasta nasil bir kış oldu bu ya. Eskiden kışları çok severdim. Artık bitsin istiyorum. Şöyle Bir kar yagsada mikroplar kırılsa inşallah
Sağolasın abla şuan bir velimin pozitif olduğunu öğrendimÇok geçmiş olsun eve gidince ılık bir bitki çayı için dinlenin en azından.
Sağol kuzum gelirken yanımda tohum kekik getirmiştim onu içtimGeçmiş olsun Canım. Bitki çayı filan varsa teneffüslerde iç inşallah. Eve gidince de bi güzel meyveni yiyip sıcak tutarsın kendini
Güzel haberler alırsın inşallah.Sağolasın abla şuan bir velimin pozitif olduğunu öğrendimumarım korktuğum değildir
İnşallah canımmmGüzel haberler alırsın inşallah.
Burda🖐
İnşallah öyle değildir..Sağolasın abla şuan bir velimin pozitif olduğunu öğrendimumarım korktuğum değildir
Bimde bile fiatlar uçtu geçen migrostan indirimden 8 küsüra almıştım bunu ara öğünlerde kemiriyordum
Dişçi ye gittim. Antibiyotik yazdırdım. Bitince cektir diyo. 20lik diş ve kırıldı sadece kök var. Devlette randevu yok. Cerrahi çekim olcak. Ozelde kimbilir kaç para. Nasil çektireyim![]()
Cok gecmis olsun kuzum.Mavi takim kaptani olarak eksik adimla geldim cok üzgünüm. Ama tamamlayamadim dün. Dişim boğazım oyle kötü ki. Yutkunamiyorum. Gece bebekte uyutmadi.. yaz gelsin
5219Cordelia
Ac mı kalalim biz yemeyelim mi?
İnşallah degildir canim. Bana kalirsa şuan hasta olan herkes covit gibi geliyo artik banaSağolasın abla şuan bir velimin pozitif olduğunu öğrendimumarım korktuğum değildir
Kanal dolgu bile 600dü. Bu çekim 1000 1500 vardir700 lira civarı olabilir şu an
cerrahi dediği kesip alıyor, hafif ağrılı bir süreç.
napıcan sağlık işte
devlete giden daha doğrusu gidebilen insanlara hayret ediyorum
son 1 yıldır randevu yok, hep özele gidiyorum ben. eskiden kulak burun boğaza falan gitmişliğim var, tesadüfi.
aşırı kulak ağrım varken kesin orta kulak iltihabım başladı yine deyip gitmiştim.
15 sn tedavi edip, uyurken dişlerini sıkıyorsun psikiyatriste git demişti
ama teşhisi doğruydu saygı duydum![]()
olsun canım önemli olan sağlık sağlığın yerinde olsunki diyetinide sporunuda yapabilesinMavi takim kaptani olarak eksik adimla geldim cok üzgünüm. Ama tamamlayamadim dün. Dişim boğazım oyle kötü ki. Yutkunamiyorum. Gece bebekte uyutmadi.. yaz gelsin
5219Cordelia
ya aslında olması yüksek ihtimalİnşallah degildir canim. Bana kalirsa şuan hasta olan herkes covit gibi geliyo artik bana![]()
Kanal dolgu bile 600dü. Bu çekim 1000 1500 vardir
Abla yagiyor ama 1 saat felan sürüyor2 gün önce haberlerde gördüm kar yağıyordu oraya.
İyiyim canim sen nasilsinGünaydın canım nasılsın![]()
Herkes hasta keyfim yok bugün.Burda🖐