Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

oo rakibeme bakar mısın aç bırakmış kendini
neyseki adımları az :KK70:
Aslında menüsü fena değil. Öğlen yoğurdun yanına ceviz bademden birini seçip, grisini ve meyve veya peynir eklese sağlam olurmuş. Sabah ve akşamı yeterli gördüm ben.
Az önce lapa lapa kar yağdı çok guzeldi 🤩🤩🤩🥳 haftasonu bol bol yagar inşalah ya
İnşallah canım yağsın 😍
Olsun canim biliyorsun ki adimlarin cok etkisi yok ama sorumluluk olunca insan daha cok adim atiyor 🤗🤗
Guzel bir yuzdeyle geleceksin zaten telafi edersin adimlari🥰🥰
Adım olsun yaaa. Ben 6 gündür egzersiz olarak sadece tempolu yürüyüş yapıyorum. Zorunlu olmasam onu da yapmıycam demek ki😖

İnşallah bizimki de kendiliğinden geçer canım çocuğu da endişelendirmek istemiyorum. Dün anladı korktuğumu 🙈

Cumaya kadar bekleyeceğim canim

4 ayda 10 kilo verilir aslında yeter ki istikrarı koruyalım
Normalde 3 ay da 10 kg veriyodum ben 🤣 bu sefer biraz agirdan tutucam sonra patlama oluyor

Burası adananın en kuzeyi baya erzurum kadar yağıyor buraya 😊
Anladım daha yukarlarda demek ki.
fiyatlar kontrolden çıktı gibi ya çok moralim bozuluyor 😔 saçma sapan şeylerin fiyatları tavan yaptı. hala inadımdan wasa almadım. indirimini bekliyorum. inat ettim 🤦‍♀️
Her şey ateş pahası artık günlük fiatlar artıyor hala.
Wasa fiatları yüksekmi oluoyr.

4 ay da 10 kg versem 62 olurum yaza öyle girersem harika olur. Ah birde spor yapabilsem işte 🤷🏻‍♀️😔

Normalde 3 ay da 10 kg veriyodum ben 🤣 bu sefer biraz agirdan tutucam sonra patlama oluyor
Ben de baktım şimdi 2 ayda 5,5 kilo vermişim. 10 günlük bir direnç de var bunun içinde. Demek ki verilir, ama spor diyet birlikte yoksa zor benim için:KK51:

Anladım daha yukarlarda demek ki.

Her şey ateş pahası artık günlük fiatlar artıyor hala.
Wasa fiatları yüksekmi oluoyr.
Ben iki iç hafta önce wasa aldım, ikili sıra büyük paket 20 tl diye hatırlıyorum. Yanlış mı gördüm acaba🤔

Migrosta fiyatlar bu

Eklentiler

• B357DB80-3FCE-4D25-AF37-D1A5D28FF9AC.webp
    B357DB80-3FCE-4D25-AF37-D1A5D28FF9AC.webp
    20 KB · Görüntüleme: 36
Bu kadar tatsız bişeyde yeterli sağlıklı kalori vardır bence
Şöyle yazıyor kalori olarak

Wasa Sade Gevrek Ekmek Kaç Kalori? Bir dilimi 38 kcal/162 kj'dir. Wasa Lifli Gevrek Ekmek, tam taneli çavdar unundan üretilir ve çavdar tanesinin tüm bileşenlerini içerir.

Evet, sen bilirsin belki canım. Bizim oralarda kuru börülceden yeşil salata yaparlar, üstüne yağda kavrulmuş kuru yufkaekmek kırığı serperler. Onun gibi oluyo😅
Börülce salatası demi dediğin,kuru ekmek gibi hiç bilmem direk yeşillik katarım ona.
Merak ettim alıp deneyim bende.

Back
X