Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben kulağımı deldirdim, tragus piercing taktım. Ondan 1 hafta kadar sonra çene kemiğimin bittiği yerde bezelye büyüklüğünde bir kitle fark ettim. İlk zamanlar çok dert ettim ama 1 hafta bekleyeceğim diye tuttum kendimi. 1 hafta sonra kulak arkasına gelmişti o kitle, sonra gittikçe yukarı çıktı. Kendimi "iltihap kaynaklıdır" diyerek rahatlatıyorum çünkü genelde öyle oluyormuş. Ama seninki çok uzun sürmüş canım. Bence geciktirme artık.
Dogru söylüyorsunuz randevu bakayim 2 hafta sonraya veriliyor zaten genelde

Dünkü menüm
Sabah 10'da 2 yumurtalı biberli yulaflı omlet çay
Ara öğün saat 12 de yeşil çay kraker.

Öğlen yemedim
Ara öğün 5'te 1 portakal 1 tane kurabiye kendim yaptım

Akşam saat 9da bir kase çorba,portakallı yoğurtlu yulaf ezmesi
2 kaşık bulgur pilavı.

Çay ve 1 tane kurabiye.

Spor dün yoktu adım yaklaşık 5 bin filandı.
Afiyet olsun ablacim akşam yemekten sonra ara ogunde kurabiye olmasa guzel olurmus🤗🤗

İnşallah bitanem😇 sen nasıl oldun??

Ooo bitmiş bile benim 492 hahahaha

Canım konudan bağımsız ben de tragus istiyorum zorluk cektin mi çok acıdı mı? Hem tragus istiyorum hem de kıkırdağa

Ablacım aslında enfeksiyon yok ama bitmeyen geniz akıntısı var umarım ondandır
Büyük bir ihtimal ondan kaynaklıdır,akıntı geçince o şişlikte geçer merak etme sakın.
Bunu sık sık yaşıyorum bende kabakulak olmuşum gibi sol yanağım şişiyor bir anda iniyor.

Olsun abla yaa sorun olmaz bildirsendr yeterli olur🥰🥰

Günaydin canim afiyet olsun♥️
Adim fotografi yok mu

Günaydin canim♥️

Teşekkür ederim canım ♥️♥️

Günaydin canim nasil oldun ağrıların geçti mi biraz♥️
Dune göre daha iyiyim canım 💋

İnşallah bitanem😇 sen nasıl oldun??

Ooo bitmiş bile benim 492 hahahaha

Canım konudan bağımsız ben de tragus istiyorum zorluk cektin mi çok acıdı mı? Hem tragus istiyorum hem de kıkırdağa

Ablacım aslında enfeksiyon yok ama bitmeyen geniz akıntısı var umarım ondandır
Çok şükür sağol canım. İyiyim ben.

benim bugün sabahtan beri midem bulanıyor halsizim o yüzden bir dilim sabah bir dilimde öğlende ekmek yedim yememeliydim biliyorum ama midemi bastırır diye yedim çok üzgünüm fazladan bin adım atsam erir bence
Ekmek yemek kötü birşey değil onemli olan uzerine birsey sürdünmü🙊 hastaymissin canim corba gibi seyler yapmaya calis allah sifa versib

Yok bebeğim pasta şu süreçte yenir mi :KK14:Tam tahıllı ekmege bile çok uzağım.

yok o kadar da zorlama kendini bee
sabahları bi dilim ye tutsun.
2 günde verebilir miyim acaba valla çok üzülürüm veremezsem
cumartesi pazar yediğim hurmalar cuma günü beni tırmalamasın :D

Aslında menüsü fena değil. Öğlen yoğurdun yanına ceviz bademden birini seçip, grisini ve meyve veya peynir eklese sağlam olurmuş. Sabah ve akşamı yeterli gördüm ben.

İnşallah canım yağsın 😍

Adım olsun yaaa. Ben 6 gündür egzersiz olarak sadece tempolu yürüyüş yapıyorum. Zorunlu olmasam onu da yapmıycam demek ki😖
Önümüzdeki hafta beraber yarışalım ayrı kalmak bize yaramıyor. :KK69:

Back
X