Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

8 ayda vermedim 🤣 1 ekim 2020de başladım. 12 13 ayda 40 kg olmuştu galiba
1 senede 40 kilo muhteşem yaaa😍
Mayis 2020de yani yaklaşık 20 ay once max 115 gördüm. Sonra o yaz 107ye kadar düşüp yazdan sonra tekrar almaya basladim 111le Ekim ayinda basladim. Bir daha az az verdim. Mayis sonu 82ydim. Yani 8 ayda 30 kg vermiştim. Eylul de tekrar 79la bu topige basladim hatta işte en düşük 66 gördüm geçen ay, iyi vermişim aslinda bakinca. Tabi geri almasaydim...
Geçen ay 66’dan nasıl 72’ye çıktın canım. 1 ayda ne yemiş olabilirsin:KK48:
Walk time başlayım kemiklerde sızlıyor gerçi.
Kolay gelsin 😍
Çok geçmiş olsun, o şişlikler genelde enfeksiyon durumu varsa neredeyse o bölgede olur.
Boğazında enfeksiyon varmıyduı bu aralar.
Krkulacak bişi değil meraketme sakın bendede var dişlerimde sıkıntı var o yüsden yanağıma vuruyor şişliği,kbb doktoru ultrason istemişti onda çıkmıştı.

Tek parça geldim zorlamadım bu sefer kol hareketlerinde.

Geçm,şler olsun ne oldu

Tamam canısı cuma yazarım kiloyu :KK200:
Güzel, biz sporlarımızı bitirdiiiiiiik herkes duysuuuun:halay:

yok o kadar da zorlama kendini bee
sabahları bi dilim ye tutsun.
2 günde verebilir miyim acaba valla çok üzülürüm veremezsem
cumartesi pazar yediğim hurmalar cuma günü beni tırmalamasın :KK70:
Doğru diyorsun kahvaltıda ceyrek köy yufkasina yumurta yeşillik dürüm yapıp yedim canım. Cumaya dikkatli olursak eksi ile başlarız merak etme sen.

benim bugün sabahtan beri midem bulanıyor halsizim o yüzden bir dilim sabah bir dilimde öğlende ekmek yedim yememeliydim biliyorum ama midemi bastırır diye yedim çok üzgünüm fazladan bin adım atsam erir bence
Canım böyle aç kalma hasta olursun. Sabah bir veya iki dilim tambuğday ye. Bir dilim yediğinde 2 ceviz veya 10 badem veya 10 fındık ekle.
Öğlen akşam da birer dilim yiyebilirsin. Değişim olarak da bir kase çorba veya 3 kaşık pilav veya makarna yiyebilirsin.
Sabahı sağlam tut. 5 saat bile dayanırsın.
Sıkıntı akşam öğünü. Saat 16 gibi ya da akşam öğününe 2 saat kala mutlaka ara öğün yap, 1 b süt bir meyve olabilir. Çünkü en tehlikeli öğün akşam öğünü. Çok aç oturmamalısın.En geç 19’da yemeye çalış.
Eğer yine acıkırsan en geç 21.00’da 1 b ayran veya 1 kase yoğurt veya 2 ceviz 10 badem veya 10 fındık veya 2 grisini biraz peynir yiyebilirsin.
Ama sabah kuruyemiş yediysen akşam yeme mesela, dengeyi kur.
Ne yazdım beee, karnım zil çalıyo:KK17:

Doğru diyorsun kahvaltıda ceyrek köy yufkasina yumurta yeşillik dürüm yapıp yedim canım. Cumaya dikkatli olursak eksi ile başlarız merak etme sen.

yok bu hafta sonu bozmayacağım
hedefim cumartesi akşamı sadece 1 öğün güzel bir şey yemek o kadar.
sonra çok zor oluyor emeklerime

Canım konudan bağımsız ben de tragus istiyorum zorluk cektin mi çok acıdı mı? Hem tragus istiyorum hem de kıkırdağa
Canım ikisini de denedim. Helix ile yapamadım, yan yatıyorum çünkü inanılmaz rahatsız etti beni. 2 defa deldirdim ikisini de çıkarttım. Ama tragus deldirirken uyuşturtmadım bile (spreyin dokuya zararı olduğunu öğrendim çünkü) inan hiç acımadı, ama benim acı eşiğim yüksek ona göre hesap et. Aşı yaptırdığımda kolum ne kadar acıyorsa o kadar acıdı. Kulakta içerde kaldığından hiç ağrı acı da olmadı. Çocukla oynarken alışık olmadığı için bir kere takılmıştı, o zaman şişti. Onun dışında krem bile sürmeden iyileşti. Tek tavsiyem iyileşme bittikten sonra çelik falan değil de doğrudan gümüş piercing kullanman. Ben gümüşe geçince sanki normal kulağımdaki küpe gibi oldu, zerre kadar farkı yok.

1 senede 40 kilo muhteşem yaaa😍

Geçen ay 66’dan nasıl 72’ye çıktın canım. 1 ayda ne yemiş olabilirsin:KK48:

Kolay gelsin 😍

Güzel, biz sporlarımızı bitirdiiiiiiik herkes duysuuuun:halay:
Abla baştan siradan kacamaklar yapiyodum. Sporla telafi ediyodum. Sonra adim yarisina girmedim evde hic yurumedim. Sikinti stresim arttikça kendimi yemeye sevk ettim. Gece yatmadan kalan tatlilari yedim, gece kalktim gene yedim. Sabah erken kalktim yine yedim. Hep yedim yani. Hani dersenki ne yedin, şöyle canimin çektiği güzel şeylerde değil yani. Ne bulduysam. Cocuklarin abur cubur una falan cok saldırdım

Evde yürüyen arkadaşlar bildiğimiz yerde durup sadece yuruyormusunuz ben hiç öyle yapmadım sormak istedim iyileşince bende öyle yapmak istiyorum 💃
Ben oyle yapiyorum ama o da biraz agri yapabiliyor. Max 40 dk oyle yurumuslugum var. Simdi ara ara yapiyorum ayaklarim uyuşuyo. Birde ara da leslie hareketleri yapiyorum

Back
X