Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sali günü benim
1 adet haşlanmış yumurta
3 dilim tb ekmeği
1rer adet domates salatalık
6,8 adet ys3il zeytin

Akşam
6, 7 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase kuru fasulye
1 kase cacık
3 dilim 3kmek
Bol bol su

Screenshot_20220120-164715.webp

19.01 menüm
Sabah filtre kahve
Öğle :4 köfte 6 sogan halkası bi küçük kavanoz yoğurt
Ara: elma
Akşam 19:30 1 tabak yeşil mercimek yemegi salata bi dilim ekmek
Spor
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia ugurbocuuu ugurbocuuu @UcurtmaAvcisii
Afiyet olsun canim♥️
Nasılsınız kimler ne durumda kiloda 😂😂😂 ben korkudan tartı almaktan da vazgeçtim aldım başımı gidiyorum resmen 100lere doğru 🤦🏼‍♀️😂

Ben eski takpiçilerden canım byrmsyda1 di adin adımı değiştirdim bir müdddet 🤭🤭🤭🤭🤭
Valla canim en kisa zamanda tartini al
Kilo vermen hem sagligin icin hemde tup bebek tedavisinde faydali olacaktir
Bugün bi dereotu bi maydanoz aldım. Zaten 1,5 saattir saçma bi şekilde koşturuyorum. Okuldan aradılar, yine benim oğlan yaralanmış🤦‍♀️Apar topar gittim. Hadi 1,5 ders kalmış kızı da aldım. Yolu yarıladık. Oğlan telefonunu götürmüş okula unutmuş. Hadi bi daha döndük. Geldik kolunu elletmiyo, pamuk koyup sarmışlar pamuk yapışmış naapcam bilmiyorum. Bu arada kızım yarın karne almaya giderken ne giyecekmiş efendim onun derdinde:deli:Ben kalori yakmıyım da kimler yaksın:işsiz:
Cook gecmis olsun abla😔
Ayyyy 12 sayfa geçmiş var, eve yeni geldim telefonu şarja taktım. Ve evin işlerine geçiyorum. Akşam okuyacağım yeni kitleyeceğiniz sayfalarla birlikte 😥🤭🤭

Elhan Elhan kuzum alıntı yapamadım bugün iyiyiz çok şükür sağolasın sorduğun için sen de iyisindir inşallah.

Kaçtım öpüyorummmmm
Kolay gelsin canim♥️
Sali günü benim
1 adet haşlanmış yumurta
3 dilim tb ekmeği
1rer adet domates salatalık
6,8 adet ys3il zeytin

Akşam
6, 7 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase kuru fasulye
1 kase cacık
3 dilim 3kmek
Bol bol su

Eki Görüntüle 2992508
Afiyet olsun canim♥️

Bugün bi dereotu bi maydanoz aldım. Zaten 1,5 saattir saçma bi şekilde koşturuyorum. Okuldan aradılar, yine benim oğlan yaralanmış🤦‍♀️Apar topar gittim. Hadi 1,5 ders kalmış kızı da aldım. Yolu yarıladık. Oğlan telefonunu götürmüş okula unutmuş. Hadi bi daha döndük. Geldik kolunu elletmiyo, pamuk koyup sarmışlar pamuk yapışmış naapcam bilmiyorum. Bu arada kızım yarın karne almaya giderken ne giyecekmiş efendim onun derdinde:deli:Ben kalori yakmıyım da kimler yaksın:işsiz:

oyy geçmişler olsun

Ayyyy 12 sayfa geçmiş var, eve yeni geldim telefonu şarja taktım. Ve evin işlerine geçiyorum. Akşam okuyacağım yeni kitleyeceğiniz sayfalarla birlikte 😥🤭🤭

Elhan Elhan kuzum alıntı yapamadım bugün iyiyiz çok şükür sağolasın sorduğun için sen de iyisindir inşallah.

Kaçtım öpüyorummmmm
İyi olmaniza sevindim tatlım. :KK60:
Herkes iyileşsin de yolumuza bakalım. :dua:

Afiyet olsun canim♥️

Valla canim en kisa zamanda tartini al
Kilo vermen hem sagligin icin hemde tup bebek tedavisinde faydali olacaktir

Cook gecmis olsun abla😔

Kolay gelsin canim♥️

Afiyet olsun canim♥️
Şaka bir tarafa havalardn çıkamıyorum da dışarı full evdeyim ve bunalım yaşamaya az kaldı gibi içimde 😕 aslında yemem yok ama dengesizlik olunca yesende yemesende fark etmiyor çok

Ben bunu yaptım mşktar olarak daha çok diye.
Şimdi içtim bitti sabah aç karnına içilmesi lazımmış.
5 gün yapıp 1 hafta ara veriyormuş.
Karaciğer için iyiyse k.valideye tavsiye eseyim bunu onunda değerleri biraz yüksek çıkıyor.

Aynen bunu esas karaciğer detoxu olarak veriyorlar yapsın kayinvalden ama tansiyonu düşürüyor dikkat etsin

Şaka bir tarafa havalardn çıkamıyorum da dışarı full evdeyim ve bunalım yaşamaya az kaldı gibi içimde 😕 aslında yemem yok ama dengesizlik olunca yesende yemesende fark etmiyor çok
Tatlım hiç önemli değil. Geçmiş geçmiştir önemli olan şu an ne istediğin. Sabah kahvaltini bir güzel yap. Ondan sonra kaçta yemen gerektiğini vücudun sana söyleyecektir. Sabah doğru şeyleri yersen dört beş saat acikmazsin. Daha erken acikirsan bir ara öğün yap. Bir meyve veya süt ya da ceviz, hurma, çiğ kuruyemiş abartmadan ye.
Sonra sebze veya et türevi bir şey ayarla. Salatan mutlaka olsun. Bir hafta denemeden sonra rayına oturur. Ne yememen gerektiğini beynine kabul ettir bu arada. Patates kızartması, kek, börek , kısaca gün tarzı şeylerden uzak dur. Azıcık ucundan yiyeyim dersen kendini tanıyorsan ipin ucunu kaçırmayacaksan ye ama öbür türlü asla yeme...hep başa döner zaman kaybedersin. Hadi başlayalım neyi bekleyeceğiz ki :halay::halay::halay:

Tatlım hiç önemli değil. Geçmiş geçmiştir önemli olan şu an ne istediğin. Sabah kahvaltini bir güzel yap. Ondan sonra kaçta yemen gerektiğini vücudun sana söyleyecektir. Sabah doğru şeyleri yersen dört beş saat acikmazsin. Daha erken acikirsan bir ara öğün yap. Bir meyve veya süt ya da ceviz, hurma, çiğ kuruyemiş abartmadan ye.
Sonra sebze veya et türevi bir şey ayarla. Salatan mutlaka olsun. Bir hafta denemeden sonra rayına oturur. Ne yememen gerektiğini beynine kabul ettir bu arada. Patates kızartması, kek, börek , kısaca gün tarzı şeylerden uzak dur. Azıcık ucundan yiyeyim dersen kendini tanıyorsan ipin ucunu kaçırmayacaksan ye ama öbür türlü asla yeme...hep başa döner zaman kaybedersin. Hadi başlayalım neyi bekleyeceğiz ki :halay::halay::halay:
Ne güzel yazmışsın abla valla Allah razı olsun bende kendime çok kızıyorum bu konuda ama dirayetim yok onu nasıl yapıcam bilmiyorum bazen dikkat ediyorum bazende haddi hesabı olmadan hani derler yaa homili gırtlak diye işte heee tamam ondan olmaya başladım sanırım ama değişik duygular tetikllyor bunuda sanırım

Back
X