Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar alt katımda kafeterya var ve ben her gün karışık tost kokularına karşı koymaya çalışıyorum.. Bugün pes ettim vee;

İlk Öğün 09.30
1 karışık tost.

Şimdi kahvemi içtim, birazdan yürüyüşe çıkacağım. Yanımda yumurta var, öğleden sonra açlık çekeceğimi sanmıyorum ama acıkırsam yumurtayla devam. Gün sonu tamamını paylaşacağım.
Yaninda yumurta olmadan dışarı çıkan bizden değildir:süslü:

Allah iyilik versin sevindim canim 🥰🥰

Günaydın canim hayirli cumalar♥️

Afiyet olsun canim 🥰

Etiketlerim o zaman hep :KK60:♥️
Zor olmayacaksa etiketle canım.sorumluluk oluyor yesem dahi yazarım ben en azından uyariyorsun.daha önce yazdıklarımdan sonra öğlenleri bir şeyler ağzıma atmaya başladım sen demeseydin ben farkında bile değildim yemeği ağzıma atmaya korkuyordum 👩‍❤️‍💋‍👩

Herkese Günaydın 🌸💙
IMG_20220121_120330.webp

Zor olmayacaksa etiketle canım.sorumluluk oluyor yesem dahi yazarım ben en azından uyariyorsun.daha önce yazdıklarımdan sonra öğlenleri bir şeyler ağzıma atmaya başladım sen demeseydin ben farkında bile değildim yemeği ağzıma atmaya korkuyordum 👩‍❤️‍💋‍👩
Hic zor degil canim hep etiketlerim tabi ki 🥰🥰🥰
Korkma canim tabi ki öğlende yemegini ye ac kalarak zayiflanmaz 🥰🥰

Kıran kırana mücadele ediciz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Evet canım, takıl bana hayatını yaşa😂
pastelfit pastelfit Cnm çok geçmiş olsun oğluna 😔ahh bu cocuklar
Teşekkür ederim.Evet canım , çocuk böyle maalesef. Allah beterinden saklasın🙏
Gecen cuma:60.3
Bugun:61.6
+1.3 kg:KK43:
Zipzip- Zipzip- clara clara
Hayatım üzülme önüne bak. Ama bi düzen tuttur, bir hafta hiç yemeyip diğer hafta ne bulursan yeme. Gerçi ne yedin hatırlamıyorum. Bu güzelim kiloyu heba etme bitanem.
Dun menu yazmadi o kadar cok yedi ondan dolayi dun dedim :)
Kilo ne kadar nankör yaa. 1,3 kg vermek için yeri gelir 2-3 hafta uğraşırsın, yiyince 3-5 günde geri gelir.

Evet canım, takıl bana hayatını yaşa😂

Teşekkür ederim.Evet canım , çocuk böyle maalesef. Allah beterinden saklasın🙏

Hayatım üzülme önüne bak. Ama bi düzen tuttur, bir hafta hiç yemeyip diğer hafta ne bulursan yeme. Gerçi ne yedin hatırlamıyorum. Bu güzelim kiloyu heba etme bitanem.

Kilo ne kadar nankör yaa. 1,3 kg vermek için yeri gelir 2-3 hafta uğraşırsın, yiyince 3-5 günde geri gelir.
Hayatimin gökkuşağisin sen :KK67:
Az elimin tozunu atayım dedim bulmuşken :cool:

Back
X