Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hadi inşallah guzel sonuclar alırsın canim 🙏🙏

Aa hadi hayirli olsun canim kalbinde birsry olmamasina sevindim
Boyuna gore az kilo alabilirsin dogru demis doktor :))

Afiyet olsun kaptanim ♥️

Afiyet olsun canim♥️
çok teşekkür ederim kaptanim🥰🥰
bugünkü masterfit ne oldu😀😀

Eki Görüntüle 2993214
Maviş kızlarım hepinize bu bardaktan sipariş verdim.
pastelfit pastelfit
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@dolunaydagel
@fesang
K KarlarKralicesi
Bardaginiz elinize gectiginde ona her saat iyi bakın. Ne içeceğinize karar vermenizde size yardımcı olacak .
Bu akşam, hafta sonu ve pazartesiden itibaren bizi sağlıklı bir şekilde ne zayiflatiyorsa onları düşünüp tedarik yoluna gidelim. Şansınıza kaplumbağa hızında ilerleyen bir kaptan düştü. 🥺 Sizin enerji ve motivasyonunuzla bu makus talihimi yenecegime inanıyorum. :KK73::KK73:
Sağlıklı beslenme+ egzersiz+ bol su
Günlük menü ve sporumuzu aksatmayacagiz.
Dışarıdan stres getirmek kesinlikle yasaktır. Moral en büyük destegimiz olacaktır. Ne yapmamız gerekeni biliyoruz.
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Maviş kaptan gözlerinizden öper.
Tamamdır kaptanım:halay::halay::halay:

Oyle dusunme canim
Duzenli menu yazdin,adimlarini attin

Eger bu hafta mavi takimda herkes duzenli paylaşim yapmasaydi kirmizi takim kazanabilirdi :)
evet yazdım ama iyice batırdım bu hafta. ben bile bu kadar ummuyordum :olamaz: çok moralim bozuldu :KK43:
neden böyle oldu anlamadım. içimdeki canavar çıktı resmen.

hangi takım kazandı bakmadım bile. şimdi sen yazınca gördüm ve şaşırdım. çünkü benim eksi yüzdemle kesin kaybederiz diye düşünmüştüm.

evet yazdım ama iyice batırdım bu hafta. ben bile bu kadar ummuyordum :olamaz: çok moralim bozuldu :KK43:
neden böyle oldu anlamadım. içimdeki canavar çıktı resmen.

hangi takım kazandı bakmadım bile. şimdi sen yazınca gördüm ve şaşırdım. çünkü benim eksi yüzdemle kesin kaybederiz diye düşünmüştüm.
Artik moral bozmak yok canim
Kacamaksiz saglikli beslenme ve sporla kilo verebilirsin bunu cok iyi biliyorsun🥰🥰🥰
Ayda 2 kilo bile versen yaza kadar 12 kilo eder bence guzel bir rakam olur senin icin

Back
X