- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım benim
Tarti sorun değil canim adim atabilecek misinZipzip- ben cuma da annemde olacağım tartılamayacagimda evdeki hesap uyarsa pazartesi atabilirim tartı
çok teşekkür ederim kaptanimHadi inşallah guzel sonuclar alırsın canim
Aa hadi hayirli olsun canim kalbinde birsry olmamasina sevindim
Boyuna gore az kilo alabilirsin dogru demis doktor :))
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim![]()
Tamam canikom hoşgeldin
squat yapalimMekik dedim canım da sonradan totom yemedi![]()
Mavi takim kazandi canimçok teşekkür ederim kaptanim
bugünkü masterfit ne oldu![]()
O doktorun telini alabilir miyimney o kız
teşekkür ederim kizlarkalpte hiçbir şey çıkmadı doktor hatta kilo almami söyledi
Beraber çok güzel bir hafta geçireceğimize inancım tam kaptanımTamam canikom hoşgeldinAomine Daiki
Hallederiz hoşgeldin canım seni seçecektim tam kısmet zaten sen kalmışsın bana
![]()
O dil ne kız yoksa gerçekten güzel bir hafta gecirecegimize inanmıyor musunBeraber çok güzel bir hafta geçireceğimize inancım tam kaptanım![]()
bana rağmen miMavi takim kazandi canim
Tamamdır kaptanımEki Görüntüle 2993214
Maviş kızlarım hepinize bu bardaktan sipariş verdim.
pastelfit
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@dolunaydagel
@fesang
K KarlarKralicesi
Bardaginiz elinize gectiginde ona her saat iyi bakın. Ne içeceğinize karar vermenizde size yardımcı olacak .
Bu akşam, hafta sonu ve pazartesiden itibaren bizi sağlıklı bir şekilde ne zayiflatiyorsa onları düşünüp tedarik yoluna gidelim. Şansınıza kaplumbağa hızında ilerleyen bir kaptan düştü.Sizin enerji ve motivasyonunuzla bu makus talihimi yenecegime inanıyorum.
Sağlıklı beslenme+ egzersiz+ bol su
Günlük menü ve sporumuzu aksatmayacagiz.
Dışarıdan stres getirmek kesinlikle yasaktır. Moral en büyük destegimiz olacaktır. Ne yapmamız gerekeni biliyoruz.
Maviş kaptan gözlerinizden öper.
Oyle dusunme canimbana rağmen mi![]()
evet yazdım ama iyice batırdım bu hafta. ben bile bu kadar ummuyordumOyle dusunme canim
Duzenli menu yazdin,adimlarini attin
Eger bu hafta mavi takimda herkes duzenli paylaşim yapmasaydi kirmizi takim kazanabilirdi :)
aa abla sen bana şişko mu diyorsun yavvO doktorun telini alabilir miyim![]()
Artik moral bozmak yok canimevet yazdım ama iyice batırdım bu hafta. ben bile bu kadar ummuyordumçok moralim bozuldu
neden böyle oldu anlamadım. içimdeki canavar çıktı resmen.
hangi takım kazandı bakmadım bile. şimdi sen yazınca gördüm ve şaşırdım. çünkü benim eksi yüzdemle kesin kaybederiz diye düşünmüştüm.
Yok kız bir goruneyim adama belki bana da kilo al zayıflama deraa abla sen bana şişko mu diyorsun yavv