• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

22 Ocak Menüm
10.00: Küçük parça peynir
3 yk köz patlıcan
1 yk vişne reçeli
2 dilim ekmek
1tk tereyağı

14.00: 1 kase yoğurt

16.00: 1 sade nescafe
1 avuç leblebi

20.00: 1 kase makarna
1 kase tarhana
2 lt su
IMG_20220122_231553.webp
ugurbocuuu ugurbocuuu

Yap canim benim yerime de ye

4.5 olani anladim da 6 aylik olan nasil 12 de kalkar anlamis degilim bizimkiler 6da uyanirdi o zamanlar

Sakinlestiriciyi neden kullaniyorsun canim.

Vallahi iyi yontem aferin. 2 saat yatiyo musun anlamadim onu sindirilsin diye hareket edilir benim bildigim
Cok yiyince kipirdayamiyorum, fena oluyor 🙈 Beth18 Beth18 ay elim etikete gitti alışkanlık olmus 😄
Sakinleştirici, kaygı bozuklugu icin. ☹️

Yap canim benim yerime de ye

4.5 olani anladim da 6 aylik olan nasil 12 de kalkar anlamis degilim bizimkiler 6da uyanirdi o zamanlar

Sakinlestiriciyi neden kullaniyorsun canim.

Vallahi iyi yontem aferin. 2 saat yatiyo musun anlamadim onu sindirilsin diye hareket edilir benim bildigim
Cnm bebeği emziriyorum. Bebek durmaz o saate kadar hele emzirme altını değiştirme uyku pozisyonunu değiştirme o bebek ne cıngar çıkartır tüm apartmana

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 11.00
1 dilim tambuğday
1 h yumurta
5 zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Domates salatalık
2 dilim ananas 2 ceviz

Öğle 15.20
1 kaseden az ezogelin
1 porsiyon döner
1 kase çoban salata
1 kare bitter

Akşam 22. 10
1 avuç kabak çekirdeği
1 mandalina
(Akşam yemeği ve ara öğün vaktini kaçırdım ondan böyle)

Su 2,5

Spor
Pilates 25 dk. 200 p
Tempolu yürüyüş 50 dk 250 p
Adım 8.362👇836 p

Eklentiler

• 156EB1A6-D92C-4E19-AD92-92E9E0436B4C.webp
    156EB1A6-D92C-4E19-AD92-92E9E0436B4C.webp
    14 KB · Görüntüleme: 24
Bugun cok kötü geçti 😥
Hem beslenme hem spor....
Cok yorgunum 😭 ortada yaptığım hic bişey yok sirf cocuklarin pesindeydim. Hâla uyumadi bebek uyuttum geri uyandi 10dk olmadan.
Eşim gündüz mesai gitti akşam ek işe gitti. Yarin yine ek işe gidecekmiş 😔
Bu zor zamanlarda para cok iyi geliyor. Ama böyle hepimiz perişanız

tamam ampülleri alma sorun değil. yumurta sarısı ve zeytinyağı sür. zeytinyağ kullanmıyorsan bilemem. ama evde varsa biraz koyabilirsin.
Şampuan da eyup sabri tuncer zeytinyagli sabununu aldim. Helallesten daha ucuz ve daha iyi geldi dökülme bayağı azaldi. Ama tabi olan oldu geç kaldim iyice açıldı önüm

Bugun cok kötü geçti 😥
Cok yorgunum 😭 ortada yaptığım hic bişey yok sirf cocuklarin pesindeydim. Hâla uyumadi bebek uyuttum geri uyandi 10dk olmadan.
Allah kolaylık versin 🙏

O var. Sadece yumurtanin sarisi mi olcak ne kadar bekleticem
evet yumurtanın sarısı ve saçına yetecek kadar zeytinyağı. çırpıp süreceksin saçına. 1 saat çok iyi oluyor. ben haftada 1 yaptım.
Şampuan da eyup sabri tuncer zeytinyagli sabununu aldim. Helallesten daha ucuz ve daha iyi geldi dökülme bayağı azaldi. Ama tabi olan oldu geç kaldim iyice açıldı önüm
iyi geldiyse onu kullan canım. bazen kullandığım şampuan da saç döküyor. ben herbal in bambusunu kullanıyordum. bir ara başka çeşidini aldım. öyle bir saç döktü ki anlatamam. şampuandan olduğunu düşünmedim ilk önce. demir eksikliğim başladı yeniden zannettim. meğer şampuandanmış. üstelik aynı marka ama diğer çeşidi saçımı acayip döktü.

Cok yiyince kipirdayamiyorum, fena oluyor 🙈 Beth18 Beth18 ay elim etikete gitti alışkanlık olmus 😄
Sakinleştirici, kaygı bozuklugu icin. ☹️
Anladim gecmis olsun. Psikiyatrist mi verdi? Ne sikayetleri icin gittin?
Aslinda kilon cok yok ama neden oyle oluyor acaba?
Cnm bebeği emziriyorum. Bebek durmaz o saate kadar hele emzirme altını değiştirme uyku pozisyonunu değiştirme o bebek ne cıngar çıkartır tüm apartmana
Evet canim o saate durmaz
Bugun cok kötü geçti 😥
Benimde saclarim dokuluyor acayip hem de. Degerlerime baktiricam. Esin ne ek isine gidiyor canim?

Back
X