• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Deryoşum o senin süperliğin. :KK54:
Az önce kurşungeçirmez kahvemi içtim. Ketocanliktan kalma bir alışkanlık. Tembel hücrelerim çalışmaya başlar belki. :21::21:
Yakıp geçeceğiz bu hafta:KK31: eriyen yaglarimizla ayaklarıni kaydiracagiz böcük ve saz arkadaşlarinin:süslü::süslü:
Ayy insallah canim 🙏

Bugunku menum
09:00- 1 tane kasarli tost, 1 avuc dolusu zeytin
17:00- 2 parca peynirli tavuk sarmasi, 1 kase salata, 4 parca tavuk kizartmasi, 1 ince dilim yaspasta (dogum gunundeydik).

Su:2lt
Spor: 9400 adim
Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan

Eklentiler

• 289AABF4-3295-4D07-A8ED-BF0A2642CA36.webp
    289AABF4-3295-4D07-A8ED-BF0A2642CA36.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 31
kötü huyum... bir türlü vazgeçemedim. evde varsa bitene kadar içim rahat değil. fıstıklı çikolata, tadelle falan almıştım. bugün en azından yemeyeyim dedim, olmadı. bitti ben de rahatladım :işsiz: şimdi ruhum özgürleşti :KK51:
:KK20: sen tadelle yerken takım arkadaşların tencerede su kaynatıyor. Aç hepsi. Şimdi şöyle yapıyoruz. Sen akşam bi saat belirliyorsun ve o saatten sonra yemiyorsun. Gündüz de ölçülü yiyorsun. O kadar emegine yazık. Yapma bunu. Bı silkelen tatlım. 😔

Anladim gecmis olsun. Psikiyatrist mi verdi? Ne sikayetleri icin gittin?
Aslinda kilon cok yok ama neden oyle oluyor acaba?

Evet canim o saate durmaz

Benimde saclarim dokuluyor acayip hem de. Degerlerime baktiricam. Esin ne ek isine gidiyor canim?
Düğün salonuna garson olarak gidiyor

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 11.00
1 dilim tambuğday
1 h yumurta
5 zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Domates salatalık
2 dilim ananas 2 ceviz

Öğle 15.20
1 kaseden az ezogelin
1 porsiyon döner
1 kase çoban salata
1 kare bitter

Akşam 22. 10
1 avuç kabak çekirdeği
1 mandalina
(Akşam yemeği ve ara öğün vaktini kaçırdım ondan böyle)

Su 2,5

Spor
Pilates 25 dk. 200 p
Tempolu yürüyüş 50 dk 250 p
Adım 8.362👇836 p
Afiyet olsun canım 💙
Bol eksili bir hafta olsun ama beni geçmeyecek şekilde olsun amin :dua::dua:

Bitmedi yaa. Kimse de yemiyir allahim. Dedim odul olarak yapayim gerci sekersiz unsuz ama kuru meyve var icinde bir dolu avuc. Hala var yaa. Yeseler de bitseydi keske
Unsuz ve şekersizmiş baştan söyleseydin. Korkma ölçülü ye kuzum. Kahvenin yanında yiyebilirsin. :super:

Bugunku menum
09:00- 1 tane kasarli tost, 1 avuc dolusu zeytin
17:00- 2 parca peynirli tavuk sarmasi, 1 kase salata, 4 parca tavuk kizartmasi, 1 ince dilim yaspasta (dogum gunundeydik).

Su:2lt
Spor: 9400 adim
Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan
Afiyet olsun. Bu özel günler canımızı yakacak. Yapacak bir şey yok. Saatine baktım da fena değil. Bol terlemeli bir spor olsa korkmam da ne bileyim işte. Bugün dikkat kuzum sen yine de. 😍😘💙

Back
X