• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-24-16-22-56-471_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-01-24-16-22-56-471_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 31
Karam değil bime gitmiştim yoğurt almaya oradan aldım anlık krizim gelmişti.
Afiyet olsun ablacim ♥️
Damak 12 TL olmuş. Hayır demeye başlasak çok iyi olacak
😶😶😶
Canim onda zaten ankilozan spondilit hastaligi var. Yillardjr kalcasinda agri var. İnşallah tetiklememiştir. Bu hastaligida bir düşme sonrasi agrisi gecmeyince öğrenmiştik :KK43:
Gecmis olsun canim 😔
Bende kaçayım yemek işini haledecem görüşürüz :KK200:
Kolay gelsin ablacim♥️

Selam kızlar kaç gündür çok yoğunum ve devam edecek
Menü de bildiremeyebilirim
Bu sabah tartıldım 76 çıktım, cumaya göre + 500
Yemeye de dikkat edemedim, suyada
Haliyle ödemim de çok
Size zorluk olacaksa çıkabilirim, yoksa sadece tartı bildireyim

Geçen hafta kaptanimdin napim ...bu hafta rakibin yaptın beni. :KK69:Kanatlarinin altına almayı tercih etmedin :63:
Kızlarimi yetiştiriyorum onlardan biri alacak kırmızı bayrağı :süslü::süslü:Su üzerine yazarsın sen anca tarihi :KK71:
Izle ve gör Canım 💃💃💃💃💃💃
Aslında bu haftayı hafif geçirecektim ama çok gazladın sen beni bu bana yeter😎😎😎

Geçen hafta kaptanimdin napim ...bu hafta rakibin yaptın beni. :KK69:Kanatlarinin altına almayı tercih etmedin :63:
Kızlarimi yetiştiriyorum onlardan biri alacak kırmızı bayrağı :süslü::süslü:Su üzerine yazarsın sen anca tarihi :KK71:
Ha ama şöyle yapabiliriz kırmızı bayrağı alır senin kızlarından birine veririm🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Selam kızlar kaç gündür çok yoğunum ve devam edecek
Menü de bildiremeyebilirim
Bu sabah tartıldım 76 çıktım, cumaya göre + 500
Yemeye de dikkat edemedim, suyada
Haliyle ödemim de çok
Size zorluk olacaksa çıkabilirim, yoksa sadece tartı bildireyim
Selam ablacım sorun olmaz musait oldukca yaz kopma burdan ama sonra toparlamasi zor oluyor🤗🤗
Ablamı gezdiriyorum hehe :)) adım oluyor bana da
Ne guzel🥰🥰

Back
X