Teşekkür ederim bitanem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bitanem
Afiyet olsun ablacimKaram değil bime gitmiştim yoğurt almaya oradan aldım anlık krizim gelmişti.
Damak 12 TL olmuş. Hayır demeye başlasak çok iyi olacak
Gecmis olsun canimCanim onda zaten ankilozan spondilit hastaligi var. Yillardjr kalcasinda agri var. İnşallah tetiklememiştir. Bu hastaligida bir düşme sonrasi agrisi gecmeyince öğrenmiştik![]()
Kolay gelsin ablacimBende kaçayım yemek işini haledecem görüşürüz![]()
Erkenden tamamlamissin canim
Geçmişe gidince fark ettim seni. Gel bebeğimKolay gelsin Ablacım
Ben ben ben![]()
Ayaklarına sağlık canım
Fıstığım geliyorsun di mi haftayaZipzip- eline sağlık canım.
Elhan Tebrikler bebişim.
![]()
ugurbocuuu o kadar kilo verince durakladı tabi.
![]()
Izle ve gör CanımGeçen hafta kaptanimdin napim ...bu hafta rakibin yaptın beni.Kanatlarinin altına almayı tercih etmedin
Kızlarimi yetiştiriyorum onlardan biri alacak kırmızı bayrağıSu üzerine yazarsın sen anca tarihi
![]()
Ablamı gezdiriyorum hehe :)) adım oluyor bana daErkenden tamamlamissin canim![]()
Ha ama şöyle yapabiliriz kırmızı bayrağı alır senin kızlarından birine veririmGeçen hafta kaptanimdin napim ...bu hafta rakibin yaptın beni.Kanatlarinin altına almayı tercih etmedin
Kızlarimi yetiştiriyorum onlardan biri alacak kırmızı bayrağıSu üzerine yazarsın sen anca tarihi
![]()
Hangi birine hayır diyecegiz ki hersey uçuyor hiçbirşeyin belli bir fiyatı yok aynı gün fiyatlar artıyorDamak 12 TL olmuş. Hayır demeye başlasak çok iyi olacak
Pişt oynama benleEbe oldun gözlerini kapa 20'ye kadar say.![]()
Benimde eşime servisler gelemiyor demişler. Suresi belli değil mesaidelermiş :'(valla karda kaldık işten çıkamıycam gibi
evime 1,5 saat diyor ve göz gözü görmüyormuş![]()
Selam ablacım sorun olmaz musait oldukca yaz kopma burdan ama sonra toparlamasi zor oluyorSelam kızlar kaç gündür çok yoğunum ve devam edecek
Menü de bildiremeyebilirim
Bu sabah tartıldım 76 çıktım, cumaya göre + 500
Yemeye de dikkat edemedim, suyada
Haliyle ödemim de çok
Size zorluk olacaksa çıkabilirim, yoksa sadece tartı bildireyim
Ne guzelAblamı gezdiriyorum hehe :)) adım oluyor bana da
Kırmızı halıyı sermişim elimde kartopuyla bekliyorumHemen geliyorum oraya.![]()