• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hadi ya anne engeline mi takıldık :deli:Ne desem bilemedim gözün aydın olsun o zaman:KK51:nasilsa yaza çok var :süslü:
Evet canım onun yanında diyet yapamam. kuru kemik koymuş adımı 🙈
ilk zayıfladigimda kocanla sorun mu var mussuz musun çok zayıflamış sin demişti :KK70:

Ben hayatımda bir kere hamama gittim gitmeseydim keşke 🥴
Ben hiç gitmedim, hiç bana göre faaliyetler değil. Mıncıklanmayı istediğimi sanmıyorum. Hem ben gıdıklanırım 😂
Ne guzelmis yaa cikolataya hayir diyemiyorum
Bana da öğleden sonra kriz geldi😖
Eşim arabayi iterken düştü 😔
Geçmiş olsun canım 🙏
Canım, sayfada sessiz sessiz duran gördüğüm kişileri sobeliyorum. Öyle espri olsun diye işte saklambaç gibi düşün
Heee😄😄😄geçmiş çok birikmesin diye bakıyorum. Bir de bazen açıyorum siteyi çocuklar bişey diyo öyle açık kalıyo😂

Selam kızlar. Eve kendimi nasıl attım bilmiyorum. O kadar üşüdüm ki bugün, üşümekten yoruldum sanki. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Gün sonu verip bayılacağım koltuğa.
2F34363B-0F35-4801-A815-9DAC1165A259.webp
Sabah 11.00
Az ekmek (uç kısımları)
1 yeşil elma

Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta

Akşam 18.15
1 tabak taze fasulye,
3 kaşık biber kavurması
2 dilim ekmek

Toplam 1,5 lt su. ugurbocuuu ugurbocuuu

Kızlar covid olduk. Ailecek dün kötüydük. Şükür bugün biraz iyiyiz.

ugurbocuuu ugurbocuuu Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım 💙 toffie ney gi...tatlı bisküvi falan mı?
Atıştırmalık yeni bir tarif buldum. Hemen anlaticam yapımı çok kolay.
200 gr sarı tuzsuz leblebiyi öğütuyorsun.İcine akşamdan çekirdeğini çıkardığın islattigin altı hurmayı ve bir çay bardağı sütü ekleyip karıştıriyorsun. Elinle oval köfte gibi şekil verip benmari usulü erittigin bitter çikolataya bulayıp buzdolabında 15 dakika kadar bekletiyorsun.
Al sana tatlı krizine çare. Ben yapacağım. Toffi moffi boş ver canım. Acilen seni zayiflatmamiz lazım. Menün çok güzel. ( Sandviç ekmegin sağlıklı undan yapılmışsa süper) ağrıların kilo kaynaklı da olabilir. Ben beş kilo alınca merdiven çıkarken dizim ağrıyordu . Şimdi yok denecek seviyeye geldi tam geçmedi ama.
Tarif güzelmiş denicem ikizlerede veririm ben bunlardan😁
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz 😔

Yok soğuktan degil cnm
Geçen sene miniskusdan ameliyat olmustum bide diz kapagi torpulenmis, aşınma varmış. Ameliyat sonrasi hiç düzelmedi zaten, hep şiş ve agrim vardi. Bikac sefer ayni dr a gittim, kaslari güçlendirip kilo verecen dedi. Şimdi gitsem yine aynisini diyecek. Geçen haafta cok ayakta kalinca daha beter oldu, zor yürüyorum, her günde ağrı kesici almak istemiyorum. Subat 15 de baska bi klinikte randevum var.
Ayrica son bikac haftadir belim tutuldu, ne yapsam gecmedi
Oturunca belim, ayakta durunca dizim agriyor 😐

İçi findikli lokmalik cuko cnm 😐
Ben aslinda atıştirmalik konusuna hiç girmek istemiyorum, yapinca poriyon kontrolü yapamiyorum, yinede tarif için sağol cnm 💓

O kadar cok sacma kural varki cnm
Bazi yerlere girilmiyor ama yiyecek alışveriş marketlerinde tıklım tıklım insan dolu

Teşekkür ederim kuzum 😍

Cok tesekkur tatlim 😍

Artik görüntüden falan vazgectim zaten cnm, saglik için mecbur vermeyelim. Hayat kalitem cok düştü 😔
En azindan ilk 20 kiloyu verrsem biraz daha iyi hisserim heralde.
İnşallah verirsiniz bende belfitigim için verdim kilo hiç gelmiyor esas herşeye 😔
Böcük geçen hafta verince avantaj sağladım.:KK5:
Tebrikler canım,💙🌸

Back
X