- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim. Guzel olmus menunMenu
Sabah
2 yumurta
3 dil peynir
Salata
Ara
2 kare bitter
Sutlu kahve
Aksam
1 kucuk haslanmis patates
2 dlm sucuk
1 kk peynir
Su:1.5Zipzip-
Sagol canimAfiyet olsun canim. Guzel olmus menun![]()
Darisi benim basima daaGerçekten mii
Kaptanım sizin mideniz küçülmüş artıkAz yiyerek tokluk yaşayabiliyorsunuz, darısı bana . Amin
![]()
Hâla cikamadilar abla. Bende gelmeye calisma o cevrede bizim tanıdıklar var yarim saat 1 saat yuruse varır. Onlara git dedim ama bu gece uyku yok banaİş yerinde barinmaya uygun imkan var mı? Varsa üzülme...yoksa aranması gereken yerleri ararlar. Hayat felç İstanbul'da. Haberler iç açıcı değil.
Çok üzülüyorsun her şeye sağlığına ziyan. Her şeyin bir çözümü vardır. Karnın ağrıyor gördüğün gibi...Dua edelim sağ salim gelir yuvasına sakin ol sen...
Fulya bence doktora danis, ilac tavsiye ederse kullan. Sanirim kendin baş etmekte zorlanıyosun kan sekeriyle.. en azindan seker istegi azalinca biraz kg verirsen hem motivasyonun artar hem degerlerin duzelir..sabah doktora falan aç gitmem gerekince, öğlen yemeğine kadar bekleyebilirim diye düşündüm ve yanıma kahvaltı almadım. ama işe giderken çok aç hissettim ve boyozla simit aldım. bilseydim evden yumurta peynir koyardım.
öğlen yemeğini az yedim. ama sonra tatlı almışlar işyerinde. ondan yedim. kan şekerim oynak herhalde ondan oluyor canım.
Allahtan akşam yemek normaldi.
valla kaçamaksız beslenmem lazım çünkü az önce insülin ve ferritin açıklanmış. insülin yükselmiş, ferritin de düşmüş. diğerle daha çıkmamış. insülin yükseldiyse HBA1C de ne haldedir acaba diye bir korku saldı içimi![]()
bakalım tüm değerler çıksın da ona göre konuşuruz canım doktorla. aslında sizinle diyete başladığımda cumaları yiyordum bayağı. sonra toparlamıştım. ama son birkaç haftadır dağıttım. şimdi korktum ya yeniden toparlanırımFulya bence doktora danis, ilac tavsiye ederse kullan. Sanirim kendin baş etmekte zorlanıyosun kan sekeriyle.. en azindan seker istegi azalinca biraz kg verirsen hem motivasyonun artar hem degerlerin duzelir..
stresli bir gün oldu senin için.
Iyi akşamlar canim
Dun Bal
Bugun balli lokma
Yarin ne gelecek merakla bekliyorum![]()
Gerektiginde ilaç kullanmakta kötü birşey değil sadece bunu soylemek istedim :)bakalım tüm değerler çıksın da ona göre konuşuruz canım doktorla. aslında sizinle diyete başladığımda cumaları yiyordum bayağı. sonra toparlamıştım. ama son birkaç haftadır dağıttım. şimdi korktum ya yeniden toparlanırım![]()
Yok kuzumbugün al ver olmadı herhalde değil mi?
Harikasın biliyorsun değil mi
açıkçası ilaca başlamak istemiyorum. ona güvenip salarım diye. insülin aşırı yüksek değil. açlık şekerinin de anormal çıkacağını zannetmiyorum. ben HBA1C den çekiniyorum. neyse bakalım ne çıkacak. Allah büyük.Gerektiginde ilaç kullanmakta kötü birşey değil sadece bunu soylemek istedim :)
İlaca basladiginda tatli istegini kesiyor cogu kiside. Bu sayede kg vermekte kolaylasiyor, kg verdikçe degerlerde duzeliyor. Ben kullandigimda da hb degerim yuksekti. Aclik sekerim hic bir zaman yüksek olmadi. Kendi tercihin tabi. Doktorla konuşup degerlendirirsinizaçıkçası ilaca başlamak istemiyorum. ona güvenip salarım diye. insülin aşırı yüksek değil. açlık şekerinin de anormal çıkacağını zannetmiyorum. ben HBA1C den çekiniyorum. neyse bakalım ne çıkacak. Allah büyük.
kan şekerimi ayarlayayım da ramazana oruç var. mesela şimdi eksik oruçlarımı tutayım diyorum ama çok güvenemedim kendime. özellikle de işe giderken... iyi olur inşallah herşey![]()
Canım her şey yoluna girecek. Sen dert etme yeter.açıkçası ilaca başlamak istemiyorum. ona güvenip salarım diye. insülin aşırı yüksek değil. açlık şekerinin de anormal çıkacağını zannetmiyorum. ben HBA1C den çekiniyorum. neyse bakalım ne çıkacak. Allah büyük.
kan şekerimi ayarlayayım da ramazana oruç var. mesela şimdi eksik oruçlarımı tutayım diyorum ama çok güvenemedim kendime. özellikle de işe giderken... iyi olur inşallah herşey![]()