• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Burdayım örtmeniiiimmm
Kuşuuuuuuuuuum
Bak sana ne göstericim
IMG_20220125_082151.webp

Günaydın limonlu tarçınim. :KK60:
Bir yanım Ankara/ Çankırılı belki ondan öyle hissettin. Cevap alamadığın her mesajin için bana sınırsız hesap sorabilirsin canım. :KK36:
Yaaaa olabilir hocam ben burali Ankarali degilim ama gorev icabi buradayiz. Estagfurullah hocam cok tatlisiniz gercekten hesap degil ancak hal hatir sorarim:KK68: nasilsiniz? Bugun hamama gitmeye karar verdiniz mi?

Yaaaa olabilir hocam ben burali Ankarali degilim ama gorev icabi buradayiz. Estagfurullah hocam cok tatlisiniz gercekten hesap degil ancak hal hatir sorarim:KK68: nasilsiniz? Bugun hamama gitmeye karar verdiniz mi?
Dün mesajları kaçırmayım diye izlemeye aldım seni :KK53:iyi yaptın hatirlatmakla.
Evet evet valizimi hazırladım. Birazdan çıkacağım. Gece hayaliyle hamam hayaliyle uyudum :deli:Cibi cibi yapıp gelicim. :KK76:Sana da nasip olsun inşallah. :dua:

Dün mesajları kaçırmayım diye izlemeye aldım seni :KK53:iyi yaptın hatirlatmakla.
Evet evet valizimi hazırladım. Birazdan çıkacağım. Gece hayaliyle hamam hayaliyle uyudum :deli:Cibi cibi yapıp gelicim. :KK76:Sana da nasip olsun inşallah. :dua:
keyifli banyolar elhancım kuş gibi hafifleyip dönersin evine hamam iyidir ama dikkat et sonrasında üşüme sizin orayada kar yağıyomuş

Sabah kuşları nirdeeee:confused:
Burdayım. ✋
Günaydın canlar
Günaydın.
Kuşuuuuuuuuuum
Bak sana ne göstericim
Eki Görüntüle 2994946
Günaydın kar mı yağıyor ?😱
Evet bitanemmm kar yağıyor Antalya'ya:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
☃️☃️☃️ Yaşasın .☃️☃️☃️
günaydın kızlar herkese sıcacık bir gün diliyorum
Günaydın tatlım. 🤩♥️☃️☃️☃️
Zipzip- Zipzip- günaydın canım. Alıntı gitmiş. 🤩♥️

günaydınnn
dün ilk defa uyuduk sadece 4 te bir kalktı sonra yavrum artık o da o kadar uykusuz ki bayıldı, bir tedirgin bile oldum sabah ta 8e kadar uyuduk komple... bizim için bu öğlene kadar uyumaya denk 😍 kahvaltımızı ettik şimdi işe nasıl gidelim, gidelim mi diye düşünüyoruz.
herkes de gitmiş ya bizim iştekiler işe

Günaydın. ♥️☃️♥️☃️
günaydınnn
dün ilk defa uyuduk sadece 4 te bir kalktı sonra yavrum artık o da o kadar uykusuz ki bayıldı, bir tedirgin bile oldum sabah ta 8e kadar uyuduk komple... bizim için bu öğlene kadar uyumaya denk 😍 kahvaltımızı ettik şimdi işe nasıl gidelim, gidelim mi diye düşünüyoruz.
Günaydın..🤩☃️🤩☃️

Günaydın canim♥️
Antalya'ya kar yagdiysa düşünemiyorum oraları :KK51:
Cok soguk markete gidip geldim dondum :)
günaydın kızlar herkese sıcacık bir gün diliyorum
Gunaydin canim♥️
Ellerine sağlık kaptanım listedeki onur üyeleri neye göre belirleniyor verdikleri kiloya göremi o_O
Kilo bildirmeyip sohbete gelenler canim
Ya da eski uyeler
Cordelia Cordelia dogru soyledim degil mi
günaydınnn
Günaydın canim♥️

Back
X