• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canlar
Günaydın tatlım. 🤩😘
Isteyim canim anca vakit bulup girebikdin. Gubaydinn ☕☕
Günaydın canım kolay gelsin canim.🤩😘
Şükürler olsun gelebildi. Butun gece disarida kalan insanları düşündüm
Allah yardım etsin.🙏
Günaydın çıtır prenses. 🤩😘
Günaydınlar herkese. Sabah 7 buçuktan bu yana işteyim ama fırsat bulup oturamadım bilgisayar başına. Birazdan yürüyüşe çıkıyorum, bugün aksatmayacağım.
Günaydin canım. Kolay gelsin.😘
Teşekkür ederim ablacım. :KK60:Şu süreci atlatıp biran önce masterfite dönmek istiyorum:KK19:
Ben de dönmek istiyorum. İyileş dönersin canım.nasil geçiyor hangi belirtiler var.
Günaydınnn canlarım

Aomine Daiki Aomine Daiki kuzum hasta mısınız? Geçmiş olsun😔 geçmişi o kadar bölük pörçük okuyorum ki her şeyden geri kaldım
Günaydın tatlı bebişim. 😘
herkesee günaydınn 💚
Günaydın tutkum simayım balım.😘

Abla Eskişehir hamamı diyip gaza geldim bir daha gelmem gaza😃
Sağlıktır hamamlar temiz olacak gerçide :KK200:
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şükür bugün çok iyiyiz. Takviyeler iyi geldi. Ah ah analar yatabilir mi acaba? Ne kadar hastada olsan herşey senin gözüne bakıyor. 😔😔
Anaysan yatma uyuma hakkın yok bir kere,dikkat edin kendinize çok yormayın sakın .

Selamlar dün feciydi buralar İstanbul olarak facia yaşadık resmen,eşimde evde bugün saat 1'e kadar özel araçların dışarı çıkaşları yasalüklanmıştı.Gitmedi de zaten kestiriyorr şu anda dinlensin birazcık.

İşlerim var onları halledeyim yarına ne olur bilinmez gelemezsem merak etmeyin sakın haber vereyim dedim..

Herkese selamlar 🤗💙♥️ 9.30 da kalkıyorum ama bebekle Kalkıp kahvaltı hazırlığına giriştiğimiz için öğle uykusuna yatınca elime telefonu alıyorum 🤓 biraz geçmiş okudum eşleri geç gelenler kardan adam olanlar olmuş Allah'ım esirgesin sağlıkla herkes yuvasına kavuşsun ♥️

Kaptanım Elhan Elhan hamama bende gelirimm🤗♥️♥️♥️ çıkışta kalın giyin üşütme 😘
Aomine Daiki Aomine Daiki canım çok geçmiş olsun ♥️
60kiloyum 60kiloyum bende de insülin direnci vardı uzun zamandır kan tahlili yaptırmıyorum haftaya gidip tahlil yaptırayım

Herkese selamlar 🤗💙♥️ 9.30 da kalkıyorum ama bebekle Kalkıp kahvaltı hazırlığına giriştiğimiz için öğle uykusuna yatınca elime telefonu alıyorum 🤓 biraz geçmiş okudum eşleri geç gelenler kardan adam olanlar olmuş Allah'ım esirgesin sağlıkla herkes yuvasına kavuşsun ♥️

Kaptanım Elhan Elhan hamama bende gelirimm🤗♥️♥️♥️ çıkışta kalın giyin üşütme 😘
Aomine Daiki Aomine Daiki canım çok geçmiş olsun ♥️
60kiloyum 60kiloyum bende de insülin direnci vardı uzun zamandır kan tahlili yaptırmıyorum haftaya gidip tahlil yaptırayım
Şu saate kimse gelmedi :KK51:
Kalın giyinirim canım. Merak etme sen. 🥰💋

ebekle Kalkıp kahvaltı hazırlığına giriştiğimiz için öğle uykusuna yatınca elime telefonu alıyorum

aynı ben 🥶 başka türlüsü mümkün değil ki
bir kk ya bakıyorum bir de kablosuz kulaklık aldım şükür artık üç beş parça onu uyuturken dinliyorum 🤓

Bebeğimi uyuttum köşemi hazırladım kahvemi yaptım ♥️ hadi gelin 🤗

Eklentiler

• IMG_20220125_133252.webp
    IMG_20220125_133252.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 40
aynı ben 🥶 başka türlüsü mümkün değil ki
bir kk ya bakıyorum bir de kablosuz kulaklık aldım şükür artık üç beş parça onu uyuturken dinliyorum 🤓
Bende kucağıma alıp salonda ileri geri 15 dk yürüyerek uyutuyorum en az 2000 adım atmış oluyorum 🤓

bugün ben de işe gitmedim
işe gitmedim ama dinlendim mi?
tabi ki daha çok yoruldum 😭😭 çocuklar iyi olsunlar da bize bişi olmaz inşallah
Açıkçası evde olunca da işler bitmiyormuş 😄 Şubat tatilinde bunu çok iyi anladım 😂 en azından okula gidince kafam dağılıyordu 🤓

Açıkçası evde olunca da işler bitmiyormuş 😄 Şubat tatilinde bunu çok iyi anladım 😂 en azından okula gidince kafam dağılıyordu 🤓

evet
bir ara keşke evden çalışsaydık diyordum ama mümkün değil çocukla maalesef
en az 4-5 olması gerekiyor evde çalışabilmek için

Back
X