• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İç Hastalıkları mütehassısı kendisi. Şişmanlık ve obezite tedavisine dair çok sayıda klinik araştırması var. O yüzden şişmanlık onun uzmanlık alanı. Canan Karatay da kalp cerrahı canım. Kadın Karatay diyetinin mucidi.
aynen 👍

Geçen gün ayça kayanin postuna denk geldim cnm
Demir ilaci kilo aldirmaz, iştah acmaz diyordu
valla benim önceki aile hekimim de diyordu. vitaminlerin de hiçbiri iştah açmaz, ben de kullanıyorum hiç öyle bir etki görmedim diyordu. ama kadın tığ gibiydi. belki istisna kişiler de olabilir.
normal demir ilacı iştah açıyor ama uzun süre içersen daha sonraki aylarda ayarlayabiliyorsun. kontrol altına alabiliyorsun. ben yaşadım.

ama depo demir ilacı çok farklı. iştahı dehşet derecede açıyor. onu kontrol altına almak o kadar zor ki anlatamam :KK43: ben aynı olur diye düşünmüştüm ilk kullandığımda. uzun süre demir hapı kullanıyordum. kendimi ayarlamıştım. tahlilde demir yükselirken depo demir patlamış. doktor da depo demir ilacı başka, onu yazıcam dedi. ne bileyim ara vermeden ona devam ettim ya aynı zannettim. tatlı, hamurişi diye gözüm dönüyordu. inan yaklaşık 3 ay kullandım. deli gibi kilo aldım en sonunda paketi kaldırdım ortadan tamam dedim içmeyeceğim. çünkü kontrol altına alamadım.

Bugün arkadaş toplantımız vardi

Menü

Sabah yok

Öğlen 1 dilim tatlı, az miktar sarma, 3 kaşık fellah köfte

Akşam yok

Gün boyu su

Arada lavanta çayı siyah çay kahve gibi kalorisiz sıvılar ve 2 3 kuru kayısı

Sabah ve akşam bisey yemeyerek en azından kaloriyi dengelemeye çalıştım❤❤❤❤

Yediklerim ev yapımı sağlıklı yiyecekler margarinli yağlı şeyler değil zeytinyağlı sütlü ve az şekerli şeylerdi hafifti yani.❤❤❤❤

Ortamı bozmamak adına az az bu üçünden aldım tabağıma sabah yemedim akşam da yemiyorum şimdi❤❤❤❤

Adımlar az kaldı birazdan eşimle spor yapacağız adımı da tamamlar atarım❤❤❤❤

21 sayfa çok değil sanki. 1 saat gidiyordum 20 sayfa oluyordu. Hele p.tesi ve cuma. Hiç yetisemiyorduk. Şuan çok iyi oldu benim için. Yetiştiyorum hep geçmiş yapıyorum. Hastayken yapamadım tabi.
Cok degil tabi ki canim
Ama bende hic o kadar birikmezdi :)

Simdi gecmise ucuyorum :)

Bugün arkadaş toplantımız vardi

Menü

Sabah yok

Öğlen 1 dilim tatlı, az miktar sarma, 3 kaşık fellah köfte

Akşam yok

Gün boyu su

Arada lavanta çayı siyah çay kahve gibi kalorisiz sıvılar ve 2 3 kuru kayısı

Sabah ve akşam bisey yemeyerek en azından kaloriyi dengelemeye çalıştım❤❤❤❤

Yediklerim ev yapımı sağlıklı yiyecekler margarinli yağlı şeyler değil zeytinyağlı sütlü ve az şekerli şeylerdi hafifti yani.❤❤❤❤

Ortamı bozmamak adına az az bu üçünden aldım tabağıma sabah yemedim akşam da yemiyorum şimdi❤❤❤❤

Adımlar az kaldı birazdan eşimle spor yapacağız adımı da tamamlar atarım❤❤❤❤
Bana aç geziyorsun mu diyordu birisi :ıslık::ıslık:
Tabi senin mazeretin var olsundu:KK60:
Afiyet olsun böcüküm:KK68:

Bana aç geziyorsun mu diyordu birisi :ıslık::ıslık:
Tabi senin mazeretin var olsundu:KK60:
Afiyet olsun böcüküm:KK68:
Ya yediğim herşey moralim bozuyor şimdi sabah da sabit geldim ya günler sonra hala. Bugün böyle yaptım yarın yumurtamı peynirimi yiyeceğim inşallah sen ne yaptın nasılsın

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-26-19-13-20-114_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-01-26-19-13-20-114_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 23
aa kuşum seni özellikle arattım dün pek göremedim seni
menü süper adımlar süper
sakın bırakma dün ikimiz de hamsi yemişiz :KK70:
Canım çok yoğunum şu 2 gündür. Bugün bilgisayar başına oturamadım, fırsat bulup telefonu elime ne zaman alsam çaldı namussuz.. O koşturmacanın içine bir de oldukça erken regl oldum:KK14: Ama aklım burda, yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum tabiki

Hemen veririm kabaklı yulafi...
Bir çay bardağı yulafi rondada çekiyoruz un haline getirmeden biraz iri olacak .
Üzerine bir yumurta veya iki kır , bir kaşık yoğurt, biraz peynir ufala, karabiber, isteğe bağlı dereotu veya maydanoz ekle bir tutam. İki dal varsa yeşil soğan da koy.İki kabağı rendele suyunu avucunla sık onu da ekle. Bir kaşık sıvı yağ. Karıştır bunları yagladigin tavada altlı üstlü çevir. Bu kadar. 🤩
Hmmm çok lezzetli bir yemeğe benziyor en kısa zamanda deneyeceğim sağol canım ❤️

Back
X