• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar kızlar. Ben 2 gündür iptal durumdayım. Öğle aramda ancak dinlenecek zaman buldum oturup kahve içtim, ona rağmen adım sayım;
1FF54C13-8C42-414D-A28D-902D72B3F1DE.webp

Sabah 10.30
2 yumurta ve 1 kk peynir ile omlet,
5 zeytin, bol yeşillik,
2 dilim kepek ekmek.

Ara 14.30
3 gün kurusu kayısı
Şekersiz kahve

Akşam 18.30
Patlıcan kebabı (toplam 1,5 patlıcan, 4 küçük köfte yemişimdir)
3 yk bulgur pilavı
Ayran.

Su içmeye bile fırsat bulamadım bugün, 1 lt ancak. ugurbocuuu ugurbocuuu

Bugun ki menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 adet domates.
1 adet salatalık
1 adet haslanmış yumurta
4, 5 dilim k. Patates
çay
3 dilim tb ekmeği
Ara
1 kase süt mısır
Akşam
7 kaşık bulgur pilavı
1 tabak yeşil fasulye
3 bardak ayran
2 bardak çay
Yatmadan önce
1 yeşil elma
Aclık hissedersen 1 kase p. Biberli yogurt

26 Ocak 2022

sabah 09.15
peynirli omlet
5 zeytin
domates, biber
1 açma
1/2 simit

öğlen
1 kase şehriye çorbası
1 dilim ekşimaya ekmek
1-2 salatalık turşusu

akşam 18.50
3 ince dilim börek
domates, salatalık

şimdi çay içiyorum.

yatana kadar 1 lt den fazla su ugurbocuuu ugurbocuuu Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

9905D876-F2E0-4EA9-B3CC-E88E02DA0AA3.webp

Gunaydinnnnn
Mutlu günler herkese 💕💕💕💕

Dün başka sehirde bi işimiz vardi
Orasi belcikaya cok yakin, cikinca eşimle orda bi restoranta gittik.
Gittiğimiz yerde kahvalti yoktu
Saat erken olunca canim izgara vs. Istemedi

13.00 gibi 1 tane kiymali peynirli pide yedim 😬yaninda bikac catal meze ve ayranla
Zipzip- Zipzip-
Dünkü menum bu cnm 🙈

Şükür arti olmamamisim
2 gün daha fazla dikkat edip güzel bi eksi görmek istiyorum 💪
Afiyet olsun ablacim
1 kiymali pide az olmus aksam da birseyler yeseydin bu kadar ac birakma kendini ♥️♥️

Nasılsın Fulyacım son zamanlarda diyete adapte olamıyorsun sende benim gibi ben bu duruma dur demek adına diyetisyene başlıyorum istersen sende bir uzman yardımı alabilirsin 😉
valla ben diyetisyen diyetlerini tam yapamıyorum, sıkılıyorum. baştan yaparım sonrası kalır diye düşünüyorum. bilemedim canım. arada düşündüm aslında. onun için bu devirde şimdi bir de boşuna para vermek istemiyorum.
ben kafayı toplayıp sabah kahvaltısını kaldırsam sorun yok. ama bu birkaç haftadır iş günleri bozdum. evdeyken kahvaltıyı geç yapıp öğlen yemiyorum ama iş günleri kahvaltıyı yeniden ekledim. o bozdu işi.

Gunaydinnnnn
Mutlu günler herkese 💕💕💕💕

Dün başka sehirde bi işimiz vardi
Orasi belcikaya cok yakin, cikinca eşimle orda bi restoranta gittik.
Gittiğimiz yerde kahvalti yoktu
Saat erken olunca canim izgara vs. Istemedi

13.00 gibi 1 tane kiymali peynirli pide yedim 😬yaninda bikac catal meze ve ayranla
Zipzip- Zipzip-
Dünkü menum bu cnm 🙈

Şükür arti olmamamisim
2 gün daha fazla dikkat edip güzel bi eksi görmek istiyorum 💪
teee Belçika'ya git kıymalı pide ye gel :olamaz: :KK14:

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 1 elma

Öğle 15.00
2 büyük bardak ayran
4 çiğ köfte yarım lavaş bol marul

Akşam 18.30
3yk pirinç pilavı
2 kepçe kuru fasulye yemeği
Bol salata
4 dilim biber turşusu

Su az oldu şimdi bebemi uyuttum su içeceğim adımları tamamlayacağım 👍

Zipzip- Zipzip-
Elhan Elhan

Kızlar ya ben çok geç uyanıyorum bu 15 tatilde olunca nasl zayıflıcam ben
İrade azim istek ve hevesle. Tabi bizim desteğimizle ve en önemlisi brokoli yoğurt salata ile. 🤣🤣🤣
Cnm kediden bahsetmişin
Evde kuş varsa pek tavsiye etmem
Yan tarafta oturan gorumcemin kedisi vardi, benim kiz cok sevdigi için bizede girip cikiyordu. Gece onun odasinda kalmış, sabah işten geldigimde bi baktim bizim kuşu öldürmüş. Halbuki yanimizda hiç dokunmuyordu
Evet duydum bu olayları. 2 kuşum var. Biri erkek. Omzuma gelir "aşkım anneciğim bişey dicem nasılsın vs vs der" ona bir şey olursa ne yaparım bilmem. 😔
Ona gideceğime canan Karataya giderim o ne bee ,ben o kadar Cile çekeceğim zayıflamak için bunlarda zengin olacaklar 😏 ..
Heeee. 15.000 olur yakinda 20.000
Hemen gaza gelme tatlım ya. Bak bir alıntı ekliyorum onunla ilgili.
" Ayça Kaya, dünyada bir ilk olan çalışması ile gündeme geldi. Kaya, şişmanlık tedavisinde, kombine ilaç kullanımının, tekli ilaç kullanımına üstün olmadığını gösterdiği çalışması başta İtalya’da 5. Avrupa Endokrinoloji Kongresi olmak üzere birçok kongrede, ayrıca yurt içinde ve yurt dışında çok çeşitli bilimsel dergilerde yayımlanmıştır. Uzmanlık tezini Karaciğer Yağlanması ve risk faktörleri üzerine yapmıştır."
Kendisini tebrik ederim. Ama 15.000 çok büyük para ve soygun.
O hep :KK57:
Ben :süslü:
Özdeslestik artık :rapci:
🤣🤣🤣
ben diyetisyene gitmeye karar verdim önümüzdeki hafta başlıyorum inşaallah. Aslında ne yememiz ne yemememiz gerektiğini hepimiz biliyoruz ve bakarsan hepimizden çok iyi birer diyetisyen çıkar ama öz disiplin gerekli ve ben kendi adıma bunu sağlayamıyorum bu yüzden eski diyetisyenimle görüştüm yine onunla devam edecem önceden de onunla çok güzel kilolar vermiştim çok ilgili çok bilgili çok sevecen bir hanım kendisi bu defa ideal kiloma gelene kadar durmak yok o yüzden bu bir hafta biraz daha canım ne istiyorsa yiyecem haftaya diyetisyene başlıyorum :confused::confused::confused::confused:
Hayırlı olsun. Bizi bırakma. ♥️
aşağı yukarı aynı şeye gelmiş o da kuzum :KK70:
Bunu unuttum. 😭
Hemen veririm kabaklı yulafi...
Bir çay bardağı yulafi rondada çekiyoruz un haline getirmeden biraz iri olacak .
Üzerine bir yumurta veya iki kır , bir kaşık yoğurt, biraz peynir ufala, karabiber, isteğe bağlı dereotu veya maydanoz ekle bir tutam. İki dal varsa yeşil soğan da koy.İki kabağı rendele suyunu avucunla sık onu da ekle. Bir kaşık sıvı yağ. Karıştır bunları yagladigin tavada altlı üstlü çevir. Bu kadar. 🤩
Yağlı kağıda koy bunu. Üzerine yesil, kırmızı biber zeytin, mısır fırında pisir. Mis gibi pizza. ♥️
Merak etmissiniz geldim :KK43:
Geçmişe gittti dönemedi kuzum. 😔
bugünü saymasak
b0414.gif
😭😭😭
Selam kızlar biz ailecek çok kötü hasta olduk hava değişimi çarptı sanırım
Canım neyle seyahat ettiniz. Korona vs olmasın. Dikkat edin. Geçmiş olsun. ♥️
teee Belçika'ya git kıymalı pide ye gel :olamaz: :KK14:
Belçikayi mi yeseydi. Yeter pide. 🤣🤣🤣

Ahanda bebiş.
20220126_203615.jpg

valla ben diyetisyen diyetlerini tam yapamıyorum, sıkılıyorum. baştan yaparım sonrası kalır diye düşünüyorum. bilemedim canım. arada düşündüm aslında. onun için bu devirde şimdi bir de boşuna para vermek istemiyorum.
ben kafayı toplayıp sabah kahvaltısını kaldırsam sorun yok. ama bu birkaç haftadır iş günleri bozdum. evdeyken kahvaltıyı geç yapıp öğlen yemiyorum ama iş günleri kahvaltıyı yeniden ekledim. o bozdu işi.
Hmmm kendini en iyi sen bilirsin tabi ki canım umarım yakında toparlanırsın

Back
X