- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Anladim canim. Tek iyi olun hersey yolunda olsun daBirşey yok merak edilecek,eşim evdeyken ben gelmiyorum siteye,böyle bir kuralım var çok nadirdir geldiğim.
Kesinlikle çok doğru bir söz aslında.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim. Tek iyi olun hersey yolunda olsun daBirşey yok merak edilecek,eşim evdeyken ben gelmiyorum siteye,böyle bir kuralım var çok nadirdir geldiğim.
Kesinlikle çok doğru bir söz aslında.
Bende öyleyim illa hızlı yürüyecem sabah sporda yoktu benim şu qnda bile 5300 adımdayım.Çok yoğun iş yerim bu aralar. Öğle arası da eksik tamamlamaya çıktım. Yavaş yürüme özelliğim yok zaten, mağaza gezmeye bile çıksam yarışır gibi yürüyorum![]()
Aaaa bak o da muhteşem bir şey denedim. Hatta bir arkadaşa yaptırdım onun da hoşuna gitti.Simdiden Fiyet olsun canim. Biberli receli ilk defa duydum![]()
Hocam o süt tadını aldınmı içerken bende merak ediyorum deneyim diyorum.Normal yemeğini ye canim. Bunu bitki cayin lezzetli olsun diye yaparsın . Tokluk süresini biraz uzatmanın zararı olmaz.
Kupanın üçte birini boş bırakıp o bölüme süt ekliyorum. İki bardak içtim bugün. Yumuşacık hoşuma gitti.
Tamam canimZipzip- canım ben bu hafta da sarı takimda olayım. Haftaya geçeceğim masterfite
10.000 i tamamladim az once :)13.379 adımdayım..![]()
Kaptancim dunden beri bebis de buyuk kizim da hasta. Bir de evden calisiyorum. Dun isimi bitirip paptopu kapattigimda saat 23tu. Tun gece de ateslendi bebis. Hic gelemedim. Bugun de durum ayni simdi doktordayiz. Bu saatten sonra eve gidip bir de caliscam yine geceye ancak niter isim. Esim rapor aldi cocuklara bakacak yarin. Ben annelik izninden yeni dondugum icin rapor almak istemedim.DeryaOnDiet sende yoksun canim nerelerdesin
Ben hrp öyleyim bir sıkıntı yok yani tercihim böyle.Anladim canim. Tek iyi olun hersey yolunda olsun da![]()
Canım çocuk çok hasta yazmışsın nasıl oldu İyi mi şimdi?menüm
sabah 10.00 peynirli salamlı yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 3 zeytin
12.00 kremalı nescafe
15.00 bir portakal bir mandalina bir avuç badem
17.30 civarı fırında tavuk biraz patates ve 2 dilim tam buğday ekmeği
adım 8.200 de kaldı çocuk hasta çok yürüyemedim tam istediğim gibi
bir de hafta sonu su ne içtim hatırlamıyorum
ve bolca ev temizliği, çocukla yuvarlanmacalar
Cordelia
Zipzip-
Elhan
Yaa cok gecmis olsun canimKaptancim dunden beri bebis de buyuk kizim da hasta. Bir de evden calisiyorum. Dun isimi bitirip paptopu kapattigimda saat 23tu. Tun gece de ateslendi bebis. Hic gelemedim. Bugun de durum ayni simdi doktordayiz. Bu saatten sonra eve gidip bir de caliscam yine geceye ancak niter isim. Esim rapor aldi cocuklara bakacak yarin. Ben annelik izninden yeni dondugum icin rapor almak istemedim.
Kotu beslenmedim ama duzensiz oldu.
Çok geçmiş olsun canım.Kaptancim dunden beri bebis de buyuk kizim da hasta. Bir de evden calisiyorum. Dun isimi bitirip paptopu kapattigimda saat 23tu. Tun gece de ateslendi bebis. Hic gelemedim. Bugun de durum ayni simdi doktordayiz. Bu saatten sonra eve gidip bir de caliscam yine geceye ancak niter isim. Esim rapor aldi cocuklara bakacak yarin. Ben annelik izninden yeni dondugum icin rapor almak istemedim.
Kirmizi biberim yok ama karabiberle deneyeyim o zamanAaaa bak o da muhteşem bir şey denedim. Hatta bir arkadaşa yaptırdım onun da hoşuna gitti.
Sagol kaptancim.Yaa cok gecmis olsun canim![]()
Cok sagol canim. Grip bir iki gune iyilesir cocuklar. Rabbim caresuz hastalik vermesinYaa cok gecmis olsun canim![]()
Canım dün icin adımin var mı?Kaptancim dunden beri bebis de buyuk kizim da hasta. Bir de evden calisiyorum. Dun isimi bitirip paptopu kapattigimda saat 23tu. Tun gece de ateslendi bebis. Hic gelemedim. Bugun de durum ayni simdi doktordayiz. Bu saatten sonra eve gidip bir de caliscam yine geceye ancak niter isim. Esim rapor aldi cocuklara bakacak yarin. Ben annelik izninden yeni dondugum icin rapor almak istemedim.
Amin canım. İnşallah.Cok sagol canim. Grip bir iki gune iyilesir cocuklar. Rabbim caresuz hastalik vermesin![]()
Çok geçmiş olsun çocuklara.Kaptancim dunden beri bebis de buyuk kizim da hasta. Bir de evden calisiyorum. Dun isimi bitirip paptopu kapattigimda saat 23tu. Tun gece de ateslendi bebis. Hic gelemedim. Bugun de durum ayni simdi doktordayiz. Bu saatten sonra eve gidip bir de caliscam yine geceye ancak niter isim. Esim rapor aldi cocuklara bakacak yarin. Ben annelik izninden yeni dondugum icin rapor almak istemedim.
Detoks namına yapmayı denemiştim bir ara. Artık sütü kahveye bile eklemiyorum, dokunduğunu fark ettim ya bir kere.. Size afiyet olsunNormal yemeğini ye canim. Bunu bitki cayin lezzetli olsun diye yaparsın . Tokluk süresini biraz uzatmanın zararı olmaz.
Kupanın üçte birini boş bırakıp o bölüme süt ekliyorum. İki bardak içtim bugün. Yumuşacık hoşuma gitti.
kuzum çok geçmiş olsunKaptancim dunden beri bebis de buyuk kizim da hasta. Bir de evden calisiyorum. Dun isimi bitirip paptopu kapattigimda saat 23tu. Tun gece de ateslendi bebis. Hic gelemedim. Bugun de durum ayni simdi doktordayiz. Bu saatten sonra eve gidip bir de caliscam yine geceye ancak niter isim. Esim rapor aldi cocuklara bakacak yarin. Ben annelik izninden yeni dondugum icin rapor almak istemedim.
Canım çocuk çok hasta yazmışsın nasıl oldu İyi mi şimdi?
canım yaaya tam düzelmedi geceleri hala ağlıyor sıkılıyor arada
kalk et bi saat sonra uyu, sonra yine kalkıyor falan...
iş yerinde bugün ayın 27 si saat 4ü geçiyor patronlardan biri hala yok, maaşlar ne olacak belli değil gelince bakacakmışız
şimdi kal derlerse ben kalamam yani zaten demiştim çıkış saati 7 yani eve gitmem 8!
yani sinir küpüyüm anlatamam dokunsan ağlayacağım.
o maaşların bittikten sonra bile o kadar çok işi var ki.
neyse çok sinirliyim gerçekten bir de ben de gribim.
keza akşam annemin doğum günü