• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

doktorla bir görüşeyim bakalım ne diyecek ona göre gastroentrolojiye gidip endoskopi yaptıracam canım sanada geçmiş olsun sen gitmişmiydin doktora mide şişmesi ile ilgili olarak
Endoskopiye gasrto karar veriyor zaten,gerekli görürse yaptır bencede.
Daha önce gitmiştim ilaç vermişti iyi geldi hatta sonra gene başladı,benmde gitmrm lazım aslına.

Bizse seni cok seviyoruz ablacim♥️♥️

Gecmis olsun canim ♥️

Yaa olur mu oyle şey helal olsun canim 🥰🥰

Katildiginda kac kiloydun canim

Haftaya ekleriz canim senide tabloya
Daha cok gel menülerini bildir♥️

Herkes hedefine ulasti demek ki :))
Ben 56.5-57 arasındayim bu aralar
Ben yavaş ilerliycem 😂😂 hızlı kilo verince hoop alıyor 😂😂😂 bünyemi kabul ettireyim

Zipzip- Zipzip- ve Cordelia Cordelia bu hafta çok aktif olamadığım gibi tartılmayı unutacak kadar yoğun ve unutkan oldum çıktım bunun sebepleri hakkında bakalım kan tahlili ne diyecek bu yüzde özellikle ikinizden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum hakkınızı helal edin
Migde ve karında şişme bende de oluyor.doktorun dediğine göre süt ve süt ürünleri buna sebep oluyormuş canım.iki gün tuketmedim gerçektende hafiflemistim belki senin ki de öyledir 🥰

Gözümden kaçan cevaplayamadigim mesajlar varsa affola :oops:
Güzel bir cuma günü yaşadığım kalbinizdeki güzel enerjiyi samimiyetle hissettiriyorsunuz canım grup arkadaşlarım mavi kırmızı diğer renkler hepiniz gökkuşağı 🌈 güzelliğinde hayatıma renk neşe katiyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum. :KK68:
Ben şimdilik kaçıyorum. İyi bakın kendinize. :KK25::KK25::KK25:

:KK68:🌸🌸😘😘😘

merhaba kızlar dün gelemedim biraz rahatsızdım bugünde sabah erkenden hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum o yüzden tartılamadım akşam eve gidince tartılır yazarım ama tabi listeye girmez değilmi kusura bakmayın bu aralar istesemde aktif olamıyorum o yüzden bu haftada kabul ederseniz sadece menü bildirmek istiyorum sonuçlarım çıksın doktorla görüşeyim yazarım yine size.
Gecmis olsun canim
Eline sağlık canım kimse zayıflamak istemiyor herhalde 10 kişi kalmış Masterfit. :ıslık:
Herkes fit :D
Çekti dişimi yaa 😖
Gecmis olsun canim demek ki kurtarilacak durumda degilmis

Back
X