Daha kırmızı takım yazıyor profil notunda sen mavi bir kaptansın o yazı da neseni ve takımını çıtır çıtır yerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha kırmızı takım yazıyor profil notunda sen mavi bir kaptansın o yazı da neseni ve takımını çıtır çıtır yerim![]()
Anne yüreğiBende de herkese hayirli geceler. Tatliş uykular . Benim bucurler yedikleri fircadan sonra uyudular hicte icime sinmiyor boyle olunca ama kontrolu ele gecirirmelerine izin veremem aglamayi koza cevirdi ufaklik, buyukte ona uyuyor tabi.Gidip ozur dileyim onlar uyurkenSarilip opem koynuma alayim
![]()
Benimkinde de mavi yazıyor çaktırmaDaha kırmızı takım yazıyor profil notunda sen mavi bir kaptansın o yazı da ne
Tahmin ettim az önce yazdım nolur nolmaz diye![]()
İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
Daha kırmızı takım yazıyor profil notunda sen mavi bir kaptansın o yazı da ne
haftaya kırmızı takım kaptanı olucam. ondan kalsın dedimBenimkinde de mavi yazıyor çaktırma
Pek hoşuma gitmişti ama![]()
Ay ben özüme döndümBenimkinde de mavi yazıyor çaktırma
Pek hoşuma gitmişti ama![]()
E hadi bakalım inşallah diyelimhaftaya kırmızı takım kaptanı olucam. ondan kalsın dedim![]()
Niye sevinemedin ablaBu hafta migi sayesinde en az 500 gr eksim garanti. Ama niye sevinemiyorum.![]()
Kaptanlığı almana razı olabilirim amaaa takım şampiyonluğunu sana bırakmam tatlimhaftaya kırmızı takım kaptanı olucam. ondan kalsın dedim![]()
Kırmızı kızıma alttan alttan laf vurmalar falanNiye sevinemedin abla![]()
Ben maviyim bi kereKırmızı kızıma alttan alttan laf vurmalar falan![]()
Eppek ne der? Mefkuş da sormuştu?Yarın mi başlasak capon aElhan cığım