• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 09.30
Yarım yufka ekmek tavada çıtır olup kuru peynir ile dürüm 🤭🙃 bunu tam bir haftadır hayal ediyordum🤩

12.00ara
5 Bağdat hurması küçük oluyor
1 Türk kahvesi sade
Bir kare bitter çikolata

Akşam 19.30
Fırında hamsi
Bol salata

Su 2lt
Adım sayım eksik bugün tamamliyorduk değil mi 🤓🤭

@Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum
Adimlar bugun yoktu. Yarina sakla kendini :)

bir kez erteledim bir daha ertleeyemiyordum 😔 bu ozel gunle perisan oldum butun heryerim igne batar gibi aciyor allahim covid gecirdigim zamanlari hatirlatti bana
Bende 3. Dozu olamadim daha. Valla hasta olurum diye korkuma yaptiramiyorum ama ne zamana kadar ertelicem bilmiyorum

Bugun farkettim arkadaşlarımın yanında hâla en kilolu ben duruyorum. Onca kg verdim. Baştan üzüldüm biraz. Sonra düşündüm illa 36 38 beden olmak zorunda degilim. Kendimi iyi hissedeceğim kivama gelmek için biraz daha çabami arttirmaliyim. 42 beden bana bol gelsin iyi hissedicem. Şuan 42 dar, rahatsiz hissediyorum
bende oyleyim yanlız degilsin canim once saglik insa 💜

Canlar bana bu hafta izin verseniz.. dün test verdim pozitif çıktım ve sıtmadan ölüyorum. Her bir zerrem ayrılıyor gibi. İyileşince yanınıza döneyim inşallah.

@Zipzip- @Cordelia
Cok uzuldum ya allah sifa versin canim bir an evvel iyi duruma gel inşallah

Bende de herkese hayirli geceler. Tatliş uykular . Benim bucurler yedikleri fircadan sonra uyudular hicte icime sinmiyor boyle olunca ama kontrolu ele gecirirmelerine izin veremem aglamayi koza cevirdi ufaklik, buyukte ona uyuyor tabi.Gidip ozur dileyim onlar uyurken :KK23: Sarilip opem koynuma alayim :anne:
Ondan sonra uyandir da tekrar ugras 😭🤣 ben bu sabah yaptim aynı şeyi. 10 dk yatak odasinda uyumusum rüya bile gormusum sonra kucuk gelmis. Ben bir uyandim kafami toplayamadim kendimi cocuklarin odasinda sandim(orda da uyumustum) meger yatak odasina yatmisim birde tersten kalkmisim. Nerde oldugumu zor hatirladim 🥴

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 09.30
Yarım yufka ekmek tavada çıtır olup kuru peynir ile dürüm 🤭🙃 bunu tam bir haftadır hayal ediyordum🤩

12.00ara
5 Bağdat hurması küçük oluyor
1 Türk kahvesi sade
Bir kare bitter çikolata

Akşam 19.30
Fırında hamsi
Bol salata

Su 2lt
Adım sayım eksik bugün tamamliyorduk değil mi 🤓🤭

@Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum
şahane 💙💙💙🙏🧿

evet yaa dürüm enfes olur
t4427.gif

Sevgili Masterfitli arkadaşlar. Biz ugurbocuuu ugurbocuuu arkadaşımla capon diyeti yapacağız iki gün. Diğer adı yumurta diyeti. İki gün protein ağırlıklı beslenerek yağ yakımını üst seviyelere taşıyacağız. Kırmızı , mavi takım fark etmez bize katılmayi düşünürseniz pazartesi iki günlük kampa gireceğiz. Yarın akşama kadar bilgi verirseniz sevinirim. :KK68:

afiyet olsun canım. cuma menün full karbonhidrat olmuş. ben de bugün simit falan yedim. ama yarından itibaren takımca Elhan Elhan ve takımını çiğ çiğ yemek için sağlıklı, protein, sebze, salata ağırlıklı ve kabonhidrattan fakir menüler tüketeceğiz :KK60:
Wowwww she's back🤩🤩🤩🤩🤩
Eki Görüntüle 2997035

kızlar covid asisi oldum dun ve bugun atesim vardi hala kendimde degilim ellerimde uyusma var bazen buz gibi oluyo.. allahım sifa versin insa . biraz gec oldu foto kusura bakmayin sabah alel acele cektim ama gonderemedim 😔
@Zipzip-
@Cordelia
Çok geçmiş olsun canım
Bugun farkettim arkadaşlarımın yanında hâla en kilolu ben duruyorum. Onca kg verdim. Baştan üzüldüm biraz. Sonra düşündüm illa 36 38 beden olmak zorunda degilim. Kendimi iyi hissedeceğim kivama gelmek için biraz daha çabami arttirmaliyim. 42 beden bana bol gelsin iyi hissedicem. Şuan 42 dar, rahatsiz hissediyorum
Kesinlikle haklısın. Kendini sikmadan üzmeden yavaş yavaş sağlıkla istediğin kiloya düşersin inşallah

Sevgili Masterfitli arkadaşlar. Biz ugurbocuuu ugurbocuuu arkadaşımla capon diyeti yapacağız iki gün. Diğer adı yumurta diyeti. İki gün protein ağırlıklı beslenerek yağ yakımını üst seviyelere taşıyacağız. Kırmızı , mavi takım fark etmez bize katılmayi düşünürseniz pazartesi iki günlük kampa gireceğiz. Yarın akşama kadar bilgi verirseniz sevinirim. :KK68:
Günde kaç yumurta gidiyo abla 🤣😭

tarif et bakiim :işsiz:

Back
X