• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Anneme gecmis olamıyor çünkü hic bir seyi degistirmeye calismiyor... Benimde insulin direncim fazlaydi. Cabaladim. Emzirdigim icin ilacta kullanmadım, kendimle savasa savasa kg verdim. Cok şükür duzeldi degerlerim. Sende istersen basarabilirsin. Once yurekten iste, sonra savaş
Aha ben tatli.istegi beynimi kemirirken su icmek , vucudum uyumak isterken ite kaka spor yapmak ne zordur

Aha ben tatli.istegi beynimi kemirirken su icmek , vucudum uyumak isterken ite kaka spor yapmak ne zordur
Hem emzirme hem insulin direnci. Geçen sene ikiside cok uyaniyordu cocuklarin. Nerde uyudugum belli olmuyodu. Kaç gece sütle midemi bastirdigimi bilirim...

Çok uzun zamandir boyle bir ortamda bulunmadim, çok uzun zamandir yemedimde. O yüzden pişman degilim 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Yarın öbür gün karbonhidrat hiç almazsan belki telafi edersin. Kendi adına pişman olmayabilirsin ama biz bir takım kurduk değil mi :KK14:Gerci ona da bir lafın vardır senin. Ben mi beni alın dedim, dersin mesela...
Neyse ilerleyen günlerde sopalarimi yağlayım . :sopa:

Eklentiler

• Screenshot_20220128-233053.webp
    Screenshot_20220128-233053.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20220128-233037.webp
    Screenshot_20220128-233037.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220128-232955.webp
    Screenshot_20220128-232955.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20220128-232921.webp
    Screenshot_20220128-232921.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 27
Yarın öbür gün karbonhidrat hiç almazsan belki telafi edersin. Kendi adına pişman olmayabilirsin ama biz bir takım kurduk değil mi :KK14:Gerci ona da bir lafın vardır senin. Ben mi beni alın dedim, dersin mesela...
Oyle demem tabiki. Takim oldugumuzun bilincindeyim..
Dün yeşil takımda olacağımı söylemiştim. Elif kaptanim spordan kaçtığımızı söyleyince masterfite girdim.
Yani sabahtan takimdayim düşüncem yoktu

kız bugün cuma. hepimiz yedik 😬😬😬

Gaza getirme beni. Ölüm orucuna girerim bak 😓:ruh:
Ölüm orucuna girmene gerek yok. Sadece ortamlarda muhabbetin tadına bak. :super: Şekerden daha çok faydası var. :63::63:
Bu hafta bütün odemleri atmadan en az bir kilo vermeden ölemezsin. :KK62:
Çürük dişler sabaha kadar sizladigi ile kalacak. Kızın mi var derdin var :KK69:
Kim kaptan seçmişti beni :işsiz:

Ölüm orucuna girmene gerek yok. Sadece ortamlarda muhabbetin tadına bak. :super: Şekerden daha çok faydası var. :63::63:
Bu hafta bütün odemleri atmadan en az bir kilo vermeden ölemezsin. :KK62:
Çürük dişler sabaha kadar sizladigi ile kalacak. Kızın mi var derdin var :KK69:
Kim kaptan seçmişti beni :işsiz:
Şeker orucuna girdim 🎉

Oyle demem tabiki. Takim oldugumuzun bilincindeyim..
Dün yeşil takımda olacağımı söylemiştim. Elif kaptanim spordan kaçtığımızı söyleyince masterfite girdim.
Yani sabahtan takimdayim düşüncem yoktu
Artık geçti. Sen kırmızı takımın has kızısın. Bu saatten itibaren kendin için ne yapabilirsin onu düşün. Tabi ucu bize de değecek . :KK60:

menüm
sabah tost ve sütlü kahve
14.00 iş yoğunluğundan ablafırında et/ mısır çorbası/ pilav / havuç rende yoğurtşu adını unuttum onu getirmiş inanın hepsinden 1 kaşık almışımdır yiyemedim
17.00 bir sade türk kahvesi
20.00 3 dilim pizza ve kola o da yarım bardak falan
yine yoğunluktan tüm gün aç gezip akşam abanmaya döndüm acil kesmem lazım bunu
su herhalde 3 litre içmişimdir inanılmaz hararet yaptı.

28 Ocak 2022

sabah 11.00
1,5 kk peynir
7 küçük zeytin
1 çk şekersiz marmelat
2 yk havuç turp salatası, domates, biber
1 simit

öğlen 13.00
2 yk et sote
1 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
1 parça kabak tatlısı