• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güncelliyorum

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

20220130_225410.webp

İyi akşamlar kızlar. Beslenme konusunda kötü bir gün olsa da, akşam üstü 4 ten bu yana birşey dememiş olmak bir nebze olsun rahatlattı.

Önce sırt ve karın egzersizini yaptım, peşinden
A9CAD089-9CB3-4E2F-BAB9-790617B5E2FF.jpeg

59DB7C48-1783-4972-9BE3-A745204F7B13.jpeg
Spor modunda adım saymıyormuş saat, baya evde dolaştım adım tamamlamak için.
Kardiyo : 320 puan
Adım : 800 puan (sanırım)
Karın ve sırt egzersizi : Cordelia Cordelia ne verirse 😜

Afiyet olsun canım ❤️
Patates kızartması (beş on tane çok bence)
Pirinç pilavı
Turşu
Tahin helvası
Bunlar kilo verme evresinde tercih edilmemeli böcüğüm. Vücudun bunlara ihtiyacı yok. Gençliğine guvenerek dua ediyorum. Yarın cuma kilonun altına düşer misin zor ihtimal ama yine de bilemeyiz.
Düşerim canım inşallah çok açım bakma onlar ne ki helvayı felan kalıbıyla yerim ben hiç abartı değil bu bir çatal helva yok sayılıyor😄😄

Patates 1 tabak yerine 5 10 tane bu da aynisekilde😄😄

Bunlar benim normalde yediğim şeyler diyet döneminde sadece miktarını ayarlıyorum yani uzak duramam hep pirinç yemiyorum mesela ama pirinç pilavı yaptığım gün de normalde yedigimin 3 te biri kadar yiyorum benim karbonhidrat da çok çok ihtiyacım var tek tip beslenmiyorum mesela tamamen yağsız tuzsuz yedigim salatayi menüye bazen yazmıyorum kalori değeri pek yok diye vitaminlerimi de alıyorum sadece meyve işi zorluyor sevmeyince yoksa yoğurdum.peynirim yumurtam sebzem et balık tavuk hep oluyor beyaz ekmek hiç yok ayarliyorum

Bahane ettiğimizi düşünüyorlar ama mesela benim oğlum 15 aylik 11 kilo kocaman bir çocuk ve ben onu 10 gündür nerdeyse tamamen kendi bedenimden besliyorum bütün enerjisini benden alıyor kulak enfeksiyonu oldu hasta hic birşey yemiyor antibiyotik kullandı doktor bol bol emzir dedi öyle sadece proteinle beslenemem basit şekerler çok gerekiyor normalde ne yiyorsam onu azaltiyorum canım

Turşuyu ekmekle yerken şimdi ekmeksiz mesela

Şimdi de çok acıkmış olarak yattım oğlan yine öyle bir süt emdi ki herşey ona gitti😄😄

Saat kaç olmuş gelemedim 🙁
Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10.00
2 yumurta 1 avuç lor ile omlet
3 yaprak marul
Bir dilim ince ekşi mayalı ekmek
İki dilim tulum peyniri

Ara 15.00
1 büyük sade Türk kahvesi
3 hurma bir avuç kuru dut

Ara 17.00
1 avuç patlamış mısır

Akşam 18.30
2yk pirinç pilavı
3 YK tavuklu bezelye yemeği
1 küçük kase yoğurt

Su 2lt
Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum

Benim beyimin Elhan Elhan 'ımın beyinden neyi eksik o da beni ciğerciye götürdü daha doğrusu ablamlar abimler annemler hep beraber gittik :)) bir lokma bile lavaş yemedim yanımda öyle masum masum durdular. Yemekten sonra herkes tatlı yedi ben yemedim sırf bunlarin hatrına yarın tartıda eksi gormeliyim

Back
X