• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vallahi benim korona bir anda başladı. Mutfakta bulaşıkları toparlıyorum birdenbire üşüme başladı ama donuyorum. Başım döndü. Ateşim 38 olmuş. İnşallah korona değildir. 😔 Bana Türkiye'nin yarısından fazlası Corona gibi geliyor. 😭
Canim oyle zaten 90.000 vaka çıkıyor
Herkes test yaptirmiyor 90.000×10 demek lazim en az gunluk vaka icin

Ates olcer yok canim yaa 😔😔

Biraz zor olacak ama biraz uzak dursam iyi olacak
dün beni de titreme sardı birkaç kez. yüzüm kıpkırmızı oldu. 3-4 kere ateş ölçtüm normaldi. ateş değilmiş. belki senin de öyledir. ama halsizlik vs başladıysa o başka.
ben odama kapattım kendimi 😔 çok sıkıcı yaa

Anladım biz yarışmıyoruz ya ondan dediydim,ben ilk başta misafir olarak gelmiştim hatta .
Adım hangi gün oluyor peki.
Adimlar hafta sonu basliyor abla
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba gunleri
dün beni de titreme sardı birkaç kez. yüzüm kıpkırmızı oldu. 3-4 kere ateş ölçtüm normaldi. ateş değilmiş. belki senin de öyledir. ama halsizlik vs başladıysa o başka.
ben odama kapattım kendimi 😔 çok sıkıcı yaa
Yaa bizim evdekilerdede var biraz sanki ya odaya kapatsam bile çoktan bulasmistir 😔

Çatlayacak ne yapsın. 🤣🤣🤣
Canım benim eltim...
Ben evlendikten sonra 25 kilo aldım. Evlenirken 68 kiloydum. En son 95-96 gördüğüm oldu. eltimin sürekli ailenin en güzel gelini benim en akıllı benim en çalışkan benim en havalı benim en benim en benim en benim havalarını çektim.
Bunların sebebi de benim çok olgun olmam konunun komşunun akrabaların sürekli beni övmesi ne kadar hanımefendi falan demesi onu delirtti. Bunda benim ne suçum var anlamıyorum.

Birkaç defa bana davranışlari, bazı sözleri oldu. Açık söyleyeyim yeter dedim. Zaten sürekli zayıflamaya çalışıyordum sürekli diyet yapıyordum 3 kilo veriyordum 5 kilo alıyordum 5 kilo veriyordum 7 kilo alıyordum. Neyse uzatmayalım. Sonra diyetisyen KK Zipzip- Zipzip- 6
Takım arkadaşlarım sayesinde zayıfladım.
Ona elbise nasıl giyilir nasıl hava atılır gösterdim. 🤣🤣🤣
Bende de elti yok😂
Bu arada görümce olduğumu söylemiş miydim:KK59:
Neyse konu deeeştireyim😁zombi dizisi eşliğinde pilates ve senin videoyu yaptım😂

Yaaa bilmiyorum abla sabah birseyim yoktu gayet iyiydim
Bir test filan yatır olmazsa daha geçenlerde olmuştun böyle değilmi.
Canım yeşil takım hala bir şekilde diyete tutunanlar kilo bildirenler. Onur üyeleri ise dört gözle beklediğimiz diyete başlamasını istediğimiz diyetten uzaklaşmış arkadaşlarımız. Ya da zaten fitler.
Oda biziz yani şimdi anladım ne olduğunu,korkun yeşil takımdan ona göre:))
ateş kaç çıktı canım? evde izole et kendini.

amin canım inşallah.
Gıdanada dikkatet lütfen.
Adimlar hafta sonu basliyor abla
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba gunleri

Yaa bizim evdekilerdede var biraz sanki ya odaya kapatsam bile çoktan bulasmistir 😔
Perşembe cuma yok demek ki,benide yaz olmazsa adıma saat olduğu içğn daha rahat olur her gün yazılacak demi verdiğin günlerde.
Cumartesi 15 bin oldu nasıl oldu anlamadım dışradaydık eşimlede.

Kızlar bu kedi cok tatlı ama çok korkuyor asla kendini sevdirmiyor ama apartmanın içine bile giriyor ona yemek vereyim diye. Ama gölgesinden bile korkuyor. 🤗

Eklentiler

• 20220131_170645.webp
    20220131_170645.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 28
Canım hemen vitamin başla , yeme içmene dikkat et.
Teşekkür ederim ablacim 🥰
Canım çok geçmiş olsun 😔
Sagol canim 🥰
Perşembe cuma yok demek ki,benide yaz olmazsa adıma saat olduğu içğn daha rahat olur her gün yazılacak demi verdiğin günlerde.
Cumartesi 15 bin oldu nasıl oldu anlamadım dışradaydık eşimlede.
Olur ablacim ekleyelim fotograf atabilecek misin
Cuma gunu senide yazalim listeye

Back
X