• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

1 Şubat
10.30 Bir buçuk haş yumurta. Bir dilim peynir, iki ceviz, domates, salatalık, marul , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
14.30 Yarım yulaflı bar , iki kepekli sunta bisküvi
17.00 Bir dilim fırın köfte, salata , bir bardak kefir
İki litre su , bitki çayı iki kupa
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun kaptanım vallahi benziyormus menümüz

1 şubat menü
Sabah 4 tane pankek (yağsız şekersiz 1 krep ancak eder) 1 tatlı kaşığı cikolata biraz peynir

Öğlen 1 yemek kaşığı kuru üzüm 3 kuru kayısı

Akşam 1 tabak kabak yemeği üzerine 2 kaşık yoğurt döktüm ekmek yok yesillik ve 1 çatal tahin helvası

Su epey içtim yatana kadar devam edeceğim

Adımım az kaldı tamamlar atarım

@Elhan Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️
Valla hakkımı alıcam buzluğa atıp cuma yiyeceğim
En guzeli 😍

İyi akşamlar kızlar. Dün haksizlikten, bugün de yoğunluktan pek gelemedim buralara. Her şey yolunda ama.
797EA969-03AB-45B1-AB80-3DC3F778E5EF.webp
35 dk kardiyo (350 puan)
10 dk karın sırt egzersizi
10.000 adım.

Sabah 10.00
2 yumurta ile omlet,
Bir parça peynir,
6-7 zeytin,
Bol yeşillik,
1 dilim ekmek.

Akşam 18.00
2 parça tavuk,
3-4 yk bulgur pilavı,
1 kase yoğurt,
1 orta boy armut.

Su:2lt ye tamamlayacağım 60kiloyum 60kiloyum Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

:süslü::süslü:
Covitle savaşını kazan kızların artı gelse de kendimi sana feda edicem :KK60:
canımmmm :KK60: aman şaka diyorum ya sağlık olsun da napayım. zaten odadayım hareket alanım kısıtlı. halsizim spor zor. geceden bölük pörçük uyku, öğlen komple yattım 3,5-4 saat. kahvaltıdan sonra ilça almıştım uyuttu beni.
bakma öyle takılıyorum ben sağlığımız yerinde olsun önemli olan o kilo sonra da verilir. sana takılmak hoşuma gidiyor :-):-):-)
Ben de çok hastayım Kaptanım, ama kendimi çok salmamaya çalışıyorum, yattıkça daha kötü olacam sanırım. O yüzden gidip planladığım eliptikten birazcık bari yapayım 😌
geçmiş olsun canım. aman covid olma sakın. valla perişan ediyor 😭
Kaptancim az once ise bi ara verdim. 10dklik karin ve sirt hareketlerini yaptim 💃 bugun dune gore eksiyim. Insallah su 72yi yeniden gorurum cumaya 🙏
inşallah canım harikasın.
Hep diyorum seneye rahatlariz.. ama nerde. Ne istegimizi alip yiyebiliyoruz ne alip giyebiliyoruz. Ben calismadan hic bir şeyi yoluna koyamicaz artik anladim
yüksek gelirin olmayınca büyükşehirlerde, özellikle de İstanbul'da tek maaşla geçim zor canım :KK43: sizin evde kiraydı değil mi?
Bende iki tane var hangisini birakcam? :) En buyuk sorun 2 tane olmalari.
İkinci sorun kv çalışıyor, annem hep hasta cocuk bakamaz.
3. Ve en büyük sorun küçük hâla emiyor
küçük de büyüdü artık. bu saatten sonra anne sütünün ekstra bir faydası yok. bıraktır artık canım bekleme.

canımmmm :KK60: aman şaka diyorum ya sağlık olsun da napayım. zaten odadayım hareket alanım kısıtlı. halsizim spor zor. geceden bölük pörçük uyku, öğlen komple yattım 3,5-4 saat. kahvaltıdan sonra ilça almıştım uyuttu beni.
bakma öyle takılıyorum ben sağlığımız yerinde olsun önemli olan o kilo sonra da verilir. sana takılmak hoşuma gidiyor :-):-):-)

geçmiş olsun canım. aman covid olma sakın. valla perişan ediyor 😭

inşallah canım harikasın.

yüksek gelirin olmayınca büyükşehirlerde, özellikle de İstanbul'da tek maaşla geçim zor canım :KK43: sizin evde kiraydı değil mi?

küçük de büyüdü artık. bu saatten sonra anne sütünün ekstra bir faydası yok. bıraktır artık canım bekleme.
Kışı atlatayim martta inşallah bıraktırcam.
Kendi evimiz kirada bizde kiradayiz fark ödüyoruz buraya

Bugün karşı komşuma bebek görmeye gittik komşularla. Bazı insanların içleri ne kadar kötü 😐 yeni doğum yaptığımda iki komşum kapımı çalmıştı ve beni görünce ikisi de ( ayrı ayrı zamanlarda oldu bu durum )
Ayyy ne kadar kilo almışsın tepkisi vermişlerdi 🙁
Yüreği güzel canım karşı komşum ve yan komşum beni görünce çok kilo verdiğimi söylediler o iki komşu da aynı anda girdiler içeri ve ağızlarını açıp da asla kilo verdiğimi söylemediler 🤭 demek ki bazı insanlara kötü olmak daha kolay geliyor diye düşündüm 😌
bazı insanlar çok patavatsız ve densiz. içleri haset dolu.

Back
X