• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yapabilirsin canım. Başta zor oluyor alışınca cok keyifli. ♥️
Yaparım canım daha önce 30 kilo vermiş biri olarak yine yaparım ama böyle al verler sağlığı olumsuz etkiliyor ve spn günlerde en ufak bir tempolu harekette nefes nefese kalıyorum önceden böyle bir sorunum yoktı

canımmmm :KK60: aman şaka diyorum ya sağlık olsun da napayım. zaten odadayım hareket alanım kısıtlı. halsizim spor zor. geceden bölük pörçük uyku, öğlen komple yattım 3,5-4 saat. kahvaltıdan sonra ilça almıştım uyuttu beni.
bakma öyle takılıyorum ben sağlığımız yerinde olsun önemli olan o kilo sonra da verilir. sana takılmak hoşuma gidiyor :-):-):-)

geçmiş olsun canım. aman covid olma sakın. valla perişan ediyor 😭

inşallah canım harikasın.

yüksek gelirin olmayınca büyükşehirlerde, özellikle de İstanbul'da tek maaşla geçim zor canım :KK43: sizin evde kiraydı değil mi?

küçük de büyüdü artık. bu saatten sonra anne sütünün ekstra bir faydası yok. bıraktır artık canım bekleme.
Ben de bana takılmalari çok seviyorum güzel hastam :KK74:İnsallah sağlığına tekrar kavuşacaksin. Kendini toparladiginda yine kilo savaşına devam edeceğiz. Gelen giden beni ezici üstünlükle yenip geçiyor ben habire sizi geçeceğim diyorum. :-)ne tür bir manyağım kendim de çözemedim.:confused:

Kilo aldım evet yaklaşık 10 günden fazladır tartılmıyorfum dün evde tartıldım 99.2 çıktım ama bugün diyetisyende akşamüstüydü ve tok karnına 103 kilo çıktım evdeki tartımın pili zayıflamıştı onu değişecem ama diyetisyen tartısını baz alıyorum ve moralim çok bozuk

Sen nasılsın canım bol bol su içip dinlen vitaminlerini aksatma benim bsşum çok feci ağrımıştı covid olduğumda parol iyi geliyordu
en son burada 94 falan mıydın hatırlayamadım. evet sara hemen kilo vermeye başlamalısın. insülin direncin de çok yüksek zaten.
ben halsizim canım. bugün komple yattım. evde o tarz ilaçlar var.

Afiyet olsun canim 🥰

Afiyet olsun ablacim♥️

Migrosta var abla gecen hafta aldim ama kardeslerime kaptirdim
Bende etinin kuruyemislisi var onu yedim:)

Iyi akşamlar ablacim ♥️
Aaa Elifcim sen de mi bizim yulafbardan yiyordun :confused:
IMG_20220201_203653.webp
İndirime girince hemen alıyorum. Yarısı bile doyurucu oluyor. Çok lezzetli kahveyle güzel gidiyor.

en son burada 94 falan mıydın hatırlayamadım. evet sara hemen kilo vermeye başlamalısın. insülin direncin de çok yüksek zaten.
ben halsizim canım. bugün komple yattım. evde o tarz ilaçlar var.
Yok burda en son 96 dım ama tartım yanlışmış bunu anladım pilini değişecem yarın bakacam olmadı yenisini alırım şimdi bunu düşünmüyorum önemli olan bundan sonra bir an önce kilo vermeye başlamak

01 Şubat 2022

sabah yok

öğlen 13.00
p. lı peynirli omlet
az salatalık dom. ve 1 küçük kapya biber
1/4 simit
1 züber lokma

ara 14.30
1/2 etli pide
az salatalık domates

ara 18.30
1 küçük portakal tarçınlı

akşam 19.30
salçalı soslu 3 köfte, biber ve 4-5 halka patates
marul salatası

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

01 Şubat 2022

sabah yok

öğlen 13.00
p. lı peynirli omlet
az salatalık dom. ve 1 küçük kapya biber
1/4 simit
1 züber lokma

ara 14.30
1/2 etli pide
az salatalık domates

ara 18.30
1 küçük portakal tarçınlı

akşam 19.30
salçalı soslu 3 köfte, biber ve 4-5 halka patates
marul salatası

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Salı günü köfte günümüz olmuş. Etti üç :super:
Afiyet olsun canım ❤️ Çok güzel bir menü. Hazırlayıp getirenin eline sağlık. Ben yaptım diyormuşsun:oops:

Back
X