• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet canım
altına da kağıda tarih ve nickini yazacaksın
Tmm canım😘
Günaydın kızlar hayırlı kandiller 🥰🥰
Hayırlı kandiller canım😘
Kabak 25tl olunca ben :mad: :mad: :mad:
😢😢😢😢
sleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım😘
gece yine vücut ağrısından bölük pörçük uyudum. boğaz ağrım arttı. çok halsizim. kahvaltıyı zor yaptım. hep yatmak istiyorum canım. son durum bu.
Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.aşı olmuş muydun?
1 şubat menüsü
09:30..2yumurta maydonoz peynir çay
12:30..Yeşil çay bir avuç leblebi
14:00..Yeşil çay 4 limonlu kraker
17:00...3 kaşık ıspanak minik bir tavuk 2 kaşık yoğurt

Adım 7800
Spor tahmini 45 dakika kardio ve zumba
2 litre su.
Afiyet olsun canım.😘
L,mon kürü yaptım şimdi soğusun ondan içecem sırf limon ve zencefil var
Afiyet olsun canım.😘

Tmm canım😘

Hayırlı kandiller canım😘

😢😢😢😢

Geçmiş olsun canım😘

Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.aşı olmuş muydun?

Afiyet olsun canım.😘

Afiyet olsun canım.😘
teşekkür ederim canım
Sen yeni misin ben yoktum bir süredir ☺ hosgeldin

Selam. Ben bugun psikologa gittim, dağıldım biraz.. ardindanda kizin okulundan rehberlik ogretmeni aradi tuz biber oldu. Yagmurda yürüdüm biraz, cok yagmasaydi biraz daha yürürdüm belki

canım terapi biraz ağır geçebilir çok normal.
terapiden sonra kendini yorgun, üzgün hissedebilirsiniz diye uyarıyorlar da doktorlar.
biraz zaman tanı kendine.
çocuk için ne dediler hayırdır?

Insan bi süre gelmeyince burdan tamamen kopuyor 😐başka sorunlarda olunca, İçimden hiç okumak, yazmak gelmemişti, hatta gelmicem demeye gelmiştim 😐o kadar cok başlayıp biraktimki artik kendime inanmiyorum. En azindan 1 ay istikrarli olabilsem arkasi gelir

Sen fazla almamişindir cnm, benim geçen haftaki eksi uçmuş
2 gün dikkat edip bari sabit olabilsem
Sonrasinda beraber ilerleriz insallah
canım biliyorsun ben de yıllardır öyleyim. başlangıçların devamı gelmiyordu. ama buradaki enerji çok güzel. düzenli her gün girersen toparlanacağına inanıyorum.
ben de bir ara bıraktım. dedim ben yapamıyorum. herkes yapıyor ama ben yapamıyorum. bir süre öyle devam etti. sonra kafamı topladım ve vazgeçmeyeceğim dedim. sen de düzenli sohbete gel. masterfite katıl. başaracağına inanıyorum. 10 kilo bile ne kadar fark ediyor hem sağlık açısından hem görünüş açısından.

Back
X