• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Guanydin
Pazartesi 66.4
Cuma 66.2
Fark -200
Dün 65.7ydim 😥
Masterfitteyim

Eklentiler

• 20220204_074459.webp
    20220204_074459.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 24
ama karbonhidrat bebeğe süt yapmaz ki canım. sana kilo olur sadece. meyve, sebze, salata ve proteini orantılı yersen zaten sağlıklı beslenirsin.
Olur mu..anne sütünün dahi %37si karbonhidrat. Bu yüzden karbonhidrat da alınması gerekiyor. Ama ben biraz fazla kaçırmış olabilirim kabul ediyorum 🤭

Günaydın kızlar. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Elim kolun kalkmıyor resmen. Kasıklarımda bir ağrı varki.. Bu ay hava değişiminden midir nedir erken regl oldum. Aslında şu aralar ilk günlerim olacaktı ondan mıdır acaba? Sabah sporu yapamadım. İşe bile gidemedim bugün.
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?😔

Ben de bu hafta verdim şimdi tartılacağım ama verdim yani, bu hafta aynı şekilde verebilir miyim bilmem.

Yeni aldığın kilo daha oturmamıştır bu hafta hemen verirsin canim
İnşallah. Aminnn.🙏 Sağlıklı beslenmeyi özledim. Spor yapmayi özledim. 🤗

Bende bebek emzirerek kilo verdim canım tam tersi yedikleri n kilo aldırır yeşil yapraklı sebzeler çok güz el süt yapar senide zayıflatır hurma,incir, üzüm, bunlarda çok iyi Ara öğünler de atistir ayrıca bol bol rezene iç 😍
Pizza makarna süt yapmaz ancak sana kg yapar. Bebegin kaç aylik bilmiyorum. Arada canın çekip gündüz tatli yiyebilirsin onun sute katkısı var, o da şu sebepten su fazla içirdiği ve sütü tatlandirdigi icin bebeğin fazla emmesiyle süt artmış oluyor.
Ben bebegim 9 ayliktan sonra diyete başladım 1 yaşından sonra sekersiz beslenme yaptığım oldu yine de azalmadı sütüm.
Yok kızlar zaten pizza ,makarna süt yapar hadi yapayım da yiyeyim diye olmadı o şey zaten ☺️
Bebeğim 3. ayını yeni doldurdu. Eski beslenmeme göre sütümde azalma olduğunu hissediyorum. Eskiden sabahları uyandığımda göğüslerim daha dolu olurdu hatta süt akardı kıyafetime, şimdi ne o dolgunluk var ne de akma😔
Bi de doktorum öyle diyince, porsiyonu arttırdım.

İyiyim kaptanım. Ağrı direkt kasıklarımda olunca ve regl sonrası olunca burda çok duyduğum yumurtlama dönemi şeysidir diye düşündüm😂 şimdi iyiyim şükür.
Çok sevindim dikkat et. İdrar yolları iltihabı falan olmasın. Bol su iç sıcak tut kendini. ♥️

Back
X