- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanim hayirli cumalar❤❤Günaydın hayırlı cumalar.![]()
Gunaydin canim dünkü patates ekmek etkilemistirGuanydin
Pazartesi 66.4
Cuma 66.2
Fark -200
Dün 65.7ydim
Masterfitteyim
Günaydın canım.Günaydın kaptanim hayirli cumalar❤❤
Gunaydin canim dünkü patates ekmek etkilemistir
Ekledim MasterFite![]()
Günaydın canim.Günaydın herkese.![]()
Gunaydin canim. MasterFit de var mısın? Varsan rakip olalım diyorum.RGünaydın kızlarcım hayırlı cumalar
Az sonra tartilicam heyecanlıyım :)
Varım varım olalım canikommmGunaydin canim. MasterFit de var mısın? Varsan rakip olalım diyorum.![]()
Bu hafta 2 kg veririm güzel yaparsam ona göre bak.Varım varım olalım canikommm
Olur mu..anne sütünün dahi %37si karbonhidrat. Bu yüzden karbonhidrat da alınması gerekiyor. Ama ben biraz fazla kaçırmış olabilirim kabul ediyorumama karbonhidrat bebeğe süt yapmaz ki canım. sana kilo olur sadece. meyve, sebze, salata ve proteini orantılı yersen zaten sağlıklı beslenirsin.
Kaybedersem janjanli resmimi almazsan istediğin kadar kilo verebilirsinBu hafta 2 kg veririm güzel yaparsam ona göre bak.![]()
Ooo ben başka rakip bulayım şöyle hırslı vurdu mu ses çıkaran.Kaybedersem janjanli resmimi almazsan istediğin kadar kilo verebilirsin![]()
Hahahahahaahahahahahahahahahahahahahaah dişine göre çıkmadım dimi ay koptumOoo ben başka rakip bulayım şöyle hırslı vurdu mu ses çıkaran.![]()
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?Günaydın kızlar. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Elim kolun kalkmıyor resmen. Kasıklarımda bir ağrı varki.. Bu ay hava değişiminden midir nedir erken regl oldum. Aslında şu aralar ilk günlerim olacaktı ondan mıdır acaba? Sabah sporu yapamadım. İşe bile gidemedim bugün.
Evet çok kilo vermem gerek. Çok aldım canım. 11 gibi tartilacagim.Hahahahahaahahahahahahahahahahahahahaah dişine göre çıkmadım dimi ay koptum![]()
Ben de bu hafta verdim şimdi tartılacağım ama verdim yani, bu hafta aynı şekilde verebilir miyim bilmem.Evet çok kilo vermem gerek. Çok aldım canım. 11 gibi tartilacagim.![]()
İnşallah. Aminnn.Ben de bu hafta verdim şimdi tartılacağım ama verdim yani, bu hafta aynı şekilde verebilir miyim bilmem.
Yeni aldığın kilo daha oturmamıştır bu hafta hemen verirsin canim
Bende bebek emzirerek kilo verdim canım tam tersi yedikleri n kilo aldırır yeşil yapraklı sebzeler çok güz el süt yapar senide zayıflatır hurma,incir, üzüm, bunlarda çok iyi Ara öğünler de atistir ayrıca bol bol rezene iç![]()
Yok kızlar zaten pizza ,makarna süt yapar hadi yapayım da yiyeyim diye olmadı o şey zatenPizza makarna süt yapmaz ancak sana kg yapar. Bebegin kaç aylik bilmiyorum. Arada canın çekip gündüz tatli yiyebilirsin onun sute katkısı var, o da şu sebepten su fazla içirdiği ve sütü tatlandirdigi icin bebeğin fazla emmesiyle süt artmış oluyor.
Ben bebegim 9 ayliktan sonra diyete başladım 1 yaşından sonra sekersiz beslenme yaptığım oldu yine de azalmadı sütüm.
İyiyim kaptanım. Ağrı direkt kasıklarımda olunca ve regl sonrası olunca burda çok duyduğum yumurtlama dönemi şeysidir diye düşündümGeçmiş olsun canım nasıl oldun?![]()
Çok sevindim dikkat et. İdrar yolları iltihabı falan olmasın. Bol su iç sıcak tut kendini.İyiyim kaptanım. Ağrı direkt kasıklarımda olunca ve regl sonrası olunca burda çok duyduğum yumurtlama dönemi şeysidir diye düşündümşimdi iyiyim şükür.