• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı cumalar 🥰
IMG_20220204_124756.webp

Yeşil takımda olmak istiyorum kaptanım menü ve adım yarısında varım Zipzip- Zipzip-

Zor geliyyy demi 😏😏😏 elhan kadar hamarat olamadık gitti 🤣🤣🤣
Ben yemek yapıp yemeyi sevmiyorum canım. Yedirmeyi çok severim. İçli köfte yapıp bir tane dahi yemedigim olmuştur. Yemek yapmak Fulyanin dediği gibi bana terapi. Zevk alıyorum. Yapmayı sevmeyenleri de anlıyorum. Annem evden gitse de yemek yapsam derdim. İçten gelen bir şey bu. Ben de oklavayla yufka açmayı bilmem bazlama kadar yapabilirim hamarat sayılmam yani bildiğin gibi değil. Heves var sadece. :KK68:

Herkese günaydın kızlar.hayirli cumalar 😘 zayiflayanlari tebrik ederim 🌼 bizim WC bu hafta yine bozuldu ve şu anda kırıyorlar.diger WC de bozulmak üzere.banyo maffoldu.agrilarim arttı.beni bir dünya iş bekliyordu birde inşaat pisliği çıktı.hayat çok güzel:KK14::kızgın:
Canım Allah kolaylık versin. Sağlık olmayınca temizlik işkence. Az az yap olur mu dinlenerek.

Gunaydinnnn mutlu günler herkese 💕💕💕💕

Emek verip kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim 👋👋👋👋

Arti gelenleride kınıyorum 😅

Zipzip- Zipzip-
Ben geçen hafta verdigimi almişim cnm. +2 yim. Yani başa döndüm 😐
Bundan sonra hep eksi olur inşallah

Yeşil takimdayim
Gunaydin ablacim❤
Burdan uzaklasma o artilar haftaya eksiye dönüşür
Yesile ekledim🥰
Ben 2068te bay bay. Beni gömeceksin🙈🙈
🙈🙈
Bende 2067 diyo valla inanmadim 😅😅😅 Allah bilir ne zaman ölecegim
Yaa niye cok yasiyorum ben 89 lu degilmisin canim 😅

Ben yemek yapıp yemeyi sevmiyorum canım. Yedirmeyi çok severim. İçli köfte yapıp bir tane dahi yemedigim olmuştur. Yemek yapmak Fulyanin dediği gibi bana terapi. Zevk alıyorum. Yapmayı sevmeyenleri de anlıyorum. Annem evden gitse de yemek yapsam derdim. İçten gelen bir şey bu. Ben de oklavayla yufka açmayı bilmem bazlama kadar yapabilirim hamarat sayılmam yani bildiğin gibi değil. Heves var sadece. :KK68:
Valla bilmiyom zoe oluyo bide eşimeki durum yaptıgım yemekleri yemiyor degişik yemek yapmayı çok seviyom abla 😬😬 farklı tarz lezzet yaparım 😅 mesela pırasalı kapuska🤣🤣🤣 ne bilim kafama göre yemek yapmayı bayılıyorum🥰🥰

Back
X