• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ev büyük mü?
biz çocuk da hastalanınca 43 te falan yaktık çünkü
Aslında evim çok büyük değil normal 3+1 ama cephem kuzey batı bir de maalesef büyük Fransız pencerelerim var kalitesi düşük 😐 inşaata cesaret edip yaptırmadik . Bebeğimiz küçük olunca da ısıyı yüksek tutmak için yakıyoruz . Hayırlısı olsun çok şükür en azından ikimizin de maaşı var da rahatız Allah tek maaşlı asgari ücretli insanların yardımcısı olsun

18 saat mi maşallah gülüm ya nasıl uyunur ki o kadar.6 saat dedin mi ayaktayım ben.rekorum 8 saat😀😘
Bekarken bir donem cok uyuyordum bu rekor 😅 cocuklar oldugundan beri kesintisiz gece uykum sayili.. şimdi 6 saat kesintisiz uyuyunca prenses gibi kalkıyorum ☺️

Ay hadi hayırlısı olsun.bakalım hangi takımdayım😉😍
Ogluma 3.doz korona aşısı yaptırdık balım sağol😘
Geçmiş olsun kaç yaşındaki oğlun.
Inşallah canım sağol😍

Durursam veya vazgeçersem kaybederim.😍😘

:KK60::KK68:

16 yaşında canım😉😘

😀😀çok tatlısın ya

Ben de mi alsam.severim kıtır kıtır 😘

16 canım😉😘
Teşekkürler dünde bitterli gofretle nikahımız vardı onu boşadım su böreğine nikah kıydım :KK53:
Ben sevdim kıtır kıtır epeyde var içinde şoktan aldım
:KK53:
Teşekkür ederim 😍😍 son kalanlarida aticam bu vucuttan ben kendime inaniyorum 💕
Hiçmerak etme gider bu kilolar bir anda olsun istiyoruz da ondan yavaş yavaş gidecek :KK200:
Bunu uyuma rekoru 18 saat olan birine soyleme 🤣🤣🤣 yeme konusunda da beni geçemezsin şimdi anlatmayayim neyi neyle yedigimi, diyet topiginden sürülürüz 🤣
Bir ara ekmek arası reçel yiyordum ev yapımı yanii :olamaz:

Aslında evim çok büyük değil normal 3+1 ama cephem kuzey batı bir de maalesef büyük Fransız pencerelerim var kalitesi düşük 😐 inşaata cesaret edip yaptırmadik . Bebeğimiz küçük olunca da ısıyı yüksek tutmak için yakıyoruz . Hayırlısı olsun çok şükür en azından ikimizin de maaşı var da rahatız Allah tek maaşlı asgari ücretli insanların yardımcısı olsun
Annemlerin ev kabak cicegi gibi açık her yanı 4+1 🤐 korkudan açamazlar kombiyi. Ben onlara gidince donuyorum. Şuan benim evde 3+1 , giris kat oldugumdan yerler buz gibi, altimizda otopark var. Bana da 715 geldi 🤷🏻‍♀️

Bekarken bir donem cok uyuyordum bu rekor 😅 cocuklar oldugundan beri kesintisiz gece uykum sayili.. şimdi 6 saat kesintisiz uyuyunca prenses gibi kalkıyorum ☺️
Kesintisiz hala uyumam.cocuklar büyüdü ama üzerleri açılıyor örtmeye kalkarım hala🙈😀

Teşekkürler dünde bitterli gofretle nikahımız vardı onu boşadım su böreğine nikah kıydım :KK53:

Hiçmerak etme gider bu kilolar bir anda olsun istiyoruz da ondan yavaş yavaş gidecek :KK200:

Sağol bitanem ,16 yaşında.
Sen de çok çapkın çıktın canım😀😀

Bugünde su böreğine nikahı bastım :olamaz:
Afiyet olsun ablacim cuma ödülü olmus ❤
Cok uzak kaliyorsun canim :(
Derslerin mi yogun
Bugün adım yok 🥺 oruçliyim yarına artık
Bugun adım yok canim
5 gun adim atiyoruz
Olley 🤓❤️ yine yeniden mavi mavi mavi 💙💙💙
Hic kirmizi olmadin galiba canim 😅😅

O gayet normal bence 😭 ayni gunde sayisiz fast food tika basa yiyip uzerine tatli yedigimi biliyorum. Ben de ki en kotu sorun gece 3 5 demeden yemek yemek. Duygusal açlığımı bastirmak için yapiyormuşum. Ve evet duygusal beklentilerim hiç bir sekilde karsilanmadi bu zamana kadar. Sadece eşimle alakali degil, annemden, arkadaslarimdan, sevdiklerimden duygusal karsiligimi alamadim. Bu da beni bastirmaya itti. Artik beklentiler sifira inecek, bende hep verici olmayacagim bu kadar netim

Annemlerin ev kabak cicegi gibi açık her yanı 4+1 🤐 korkudan açamazlar kombiyi. Ben onlara gidince donuyorum. Şuan benim evde 3+1 , giris kat oldugumdan yerler buz gibi, altimizda otopark var. Bana da 715 geldi 🤷🏻‍♀️
Çpk fazla gelmiş fatura ne olaxcak böyle o kadar zam gelirse tabi.
Kesintisiz hala uyumam.cocuklar büyüdü ama üzerleri açılıyor örtmeye kalkarım hala🙈😀

Sağol bitanem ,16 yaşında.
Sen de çok çapkın çıktın canım😀😀
Maşallah büyümüş delşkanlı olmuş bile.
En sevdiğim onlar böreği arada yerim sadece.
Afiyet olsun ablacim cuma ödülü olmus ❤

Cok uzak kaliyorsun canim :KK43:
Derslerin mi yogun

Bugun adım yok canim
5 gun adim atiyoruz

Hic kirmizi olmadin galiba canim 😅😅
Sağol kuzum yemedim daha dolapta duruyor yarın sabah kahvaltda minik birparça alırım o kadar.

Back
X