• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende bugün çok abartmadan ne istersem yemeye niyetlendim.

Menümü yazayım, sporu henüz yapamadım. Yapınca ekleyeceğim.

Sabah 10.00
1 çatal peynir, 2 tane zeytin,
1 küçük poğaça, 2 dilim ekmek,
1 tatlı kaşığı bal+kaymak,
10 tane kadar patates kızartması.

Daha sonra saat gözetmedim
Kızım ağzıma 1 parça gofret tepti,
Gidip gelip karnabahar kısırı yiyorum(1 küçük top karnabaharı rondodan geçirdim, suyunu çekene kadar soteledim. 1 yk biber salçası ve 1 yk zeytinyağ ekledim. Üstüne yeşil soğan, marul, roka, maydonoz, bol limon, kimyon ve pul biber ekledim)

Çok şişirdi beni, bıraktım artık. 7-8 gibi sporumu yapıp adımımı paylaşacağım. fesang fesang

Sabah 10.00

Gidip gelip karnabahar kısırı yiyorum(1 küçük top karnabaharı rondodan geçirdim, suyunu çekene kadar soteledim. 1 yk biber salçası ve 1 yk zeytinyağ ekledim. Üstüne yeşil soğan, marul, roka, maydonoz, bol limon, kimyon ve pul biber ekledim)

Çok şişirdi beni, bıraktım artık. 7-8 gibi sporumu yapıp adımımı paylaşacağım. fesang fesang
Afiyet olsun kuzum bugün nefsini körelt ki haftaici canın istemesin. Karnabahar kısırı çok duydum ama hiç yapmadım
Aha bugün adım yoktu değil mi 😀 evde olunca günler şaştı tabi. Olsun, yine de biraz hareket şart
Ben de evin içinde dolanıyorum öyle ama adım sayari açmadım yarın başlayacağız canım

Eveeeeeet yeni haftamiz hayırlı uğurlu olsun hepimiz için ❤️💙❤️💙❤️💙

@Cordelia
Elhan Elhan
Hallederiz Hallederiz
@Kinoalihatun
Aomine Daiki Aomine Daiki
@DeryaOnDiet
@Kahve __Kokusu
@UcurtmaAvcisii
@Nefesimmmsin
askrhpozitif askrhpozitif

Kızlarım kırmızı takıma hoşgeldiniz ❤️❤️❤️

Bugün abartmadan istediğiniz bir yemeği yiyin nefsinizi köreltin. Sonrasında cuma sabahına kadar hiç kaçamak yapmayalım bol su içelim bol adım atalım. Haftayı eksiyle kapatalım. Sizlere çok güveniyorum hepinizi seviyorum canlarım ❤️❤️❤️❤️ Ben de elimden geleni yapacağım pazartesi kimseyi kaybetmek istemiyorum. Hadi bismillah❤️❤️❤️❤️
Tamamdır kaptanım bugün patatesli menemen denedim ilk kez. Bunu da hiç yemek yapmayı sevmeyen birinden öğrendim. Eşimle çok beğendik :rapci:
Kısa hedefim Pazartesi pastelfitimi geçmeyi hedefledim. Sonrasında moral motivasyonla koşar adım 64' leri gogusleyecegim. :süslü:

Merhaba kaptanım 😍 inşallah bu hafta güzel kilolar verelim
İnşallah canım merhaba😘😘😘
Tamamdır kaptanım bugün patatesli menemen denedim ilk kez. Bunu da hiç yemek yapmayı sevmeyen birinden öğrendim. Eşimle çok beğendik :rapci:
Kısa hedefim Pazartesi pastelfitimi geçmeyi hedefledim. Sonrasında moral motivasyonla koşar adım 64' leri gogusleyecegim. :süslü:
🙈🙈Ben yapicam dedim yapamadım evde patates yokmuş çıkıp almaya üşendim haha

Sana afiyet olsun kuzum ellerine sağlık 😘😘😘

Nasıl oluyor tarif istesem senden menü değişikliği olur en azından.

Sabah 10.00

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun ablacim cuma ödülü olmus ❤

Cok uzak kaliyorsun canim :KK43:
Derslerin mi yogun

Bugun adım yok canim
5 gun adim atiyoruz

Hic kirmizi olmadin galiba canim 😅😅
evet yani bir module gectik okulda biraz zorluyor artik ..2 gun ogleden sonralari toplantiyla geciyor.eve gelir gelmez yemek yapip kızımın odevleriyle ilgileniyorum.sonrasında hemen derse oturuyorum .. ama bunlar bahane olamaz biliyorum .. benim sorunum dengeli diyet yapamiyorum

evet yani bir module gectik okulda biraz zorluyor artik ..2 gun ogleden sonralari toplantiyla geciyor.eve gelir gelmez yemek yapip kızımın odevleriyle ilgileniyorum.sonrasında hemen derse oturuyorum .. ama bunlar bahane olamaz biliyorum .. benim sorunum dengeli diyet yapamiyorum
Aslinda diyetten önce saglikli beslenmeye odaklansan canim yine kilo verirsin 🤗

Back
X