• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Keşke yazmasam ama mecburen menümü yazıyorum.

Tek öğün 13.00

Yarım gözleme
Büyük bir dilim pizza
Sucuklu menemen
Bir dilim süzme peynir iki zeytin
Çeyrek simite Nutella

Bunların hiçbirini (zeytin hariç) bitiremedim. Ama yine de baya yedim.

Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum
Tek öğün saat 13’de :KK43:bence yanlış olur.
Sen bir kase yoğurt ve bir meyve koy bari akşama , ya da salata, ya da bi smooty, ya da baya baya bir yemek ye:KK51:

Tek öğün saat 13’de :KK43:bence yanlış olur.
Sen bir kase yoğurt ve bir meyve koy bari akşama , ya da salata, ya da bi smooty, ya da baya baya bir yemek ye:KK51:
Belki bir Türk kahvesi içerim canım. Pazartesi takıma mahcup olmak istemiyorum daha yemem bişey bu saatten sonra

Keşke yazmasam ama mecburen menümü yazıyorum.

Tek öğün 13.00

Yarım gözleme
Büyük bir dilim pizza
Sucuklu menemen
Bir dilim süzme peynir iki zeytin
Çeyrek simite Nutella

Bunların hiçbirini (zeytin hariç) bitiremedim. Ama yine de baya yedim.

Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum
afiyet olsun tatlım. sözünü tutmuşsun :KK70:

Ah kızlar ah.. güzel indirim var diye uzun zamandır istediğim bir spor ayakkabıyı satın aldım.. neredeyse bağcığını bağlayamayacaktım. Bileklerim o kadar şiş ki (tecrübeme göre 75 kiloya kadar böyle oluyor), görüntüsünden tiksindim neredeyse. Geri göndermeyi bile düşündüm 😢 sonra dedimki kendime ‘kız dombili, farkını anlayamayacak kadar yavaş olsa da kilo veriyorsun sen!’.

Ah kızlar ah.. güzel indirim var diye uzun zamandır istediğim bir spor ayakkabıyı satın aldım.. neredeyse bağcığını bağlayamayacaktım. Bileklerim o kadar şiş ki (tecrübeme göre 75 kiloya kadar böyle oluyor), görüntüsünden tiksindim neredeyse. Geri göndermeyi bile düşündüm 😢 sonra dedimki kendime ‘kız dombili, farkını anlayamayacak kadar yavaş olsa da kilo veriyorsun sen!’.
Bir de haftaya cuma dene bakalım o ayakkabıyı

Ayaklarim 40tan 38e düştü desem 😍

Back
X