Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese başarılar mavi takımmaviş takımımartık akşam yemeğinden sonra ağzımıza fermuar çekelim
pastelfit
@dolunaydagel
sara_28
@sengulll
@Lavinia_84
@KarlarKralicesi
@ugurbocuuu
@EppekArasi
@oya17
menülerimizi planlayalım. adımlarımızı tamamlamaya dikkat edelim. size güveniyorum
ben hala hastayım. odamdayım o yüzden adımlarım eksik olabilir ama siz spora devam edin. spor çok etkili kilo vermede unutmayın![]()
fesang ve kırmızı takımı yenelim
![]()
Amin canım bu senede okulu bi bitirse çocuklar seneye inşallah bişey kalmazKüçükler daha.Vakalar arttı.okul tekrar açılıyor.Allah'a emanet olsunlar
çok güzel kilo vereceksin saracım. insülin düşecek.Akşam saat 19 dan sonra hiç bişey yemiyorum sadece su çay kahve serbest bende hakkımı sudan yana kullanıyorum
Saol canımAfiyet olsun canım
İyi geceler canım![]()
Bana bir rakibe lazım bulamiremAfiyet olsun canım
İyi geceler canım![]()
50 olcak inşallah45 kiloymuş![]()
Vermek en kolay kısım. korumak zor umarım başarırsın canımAklıma ne geldi ya.. geçen hafta takımlar belli olduğunda inşallah öyle kilo veririz Oehh artık bu kadar kilo verilir mi deriz yazmıştım buraya. Kendi açımdan o şaşkınlığı ve mutluluğu yaşadım. Darısı hepinize inşallah. Ve ben de inşallah koruyabilirim
Girdimi bu hafta
Girdi çok şükürGirdimi bu hafta![]()
valla ben de bu kadar vereceğimi hiç tahmin etmemiştim. bakma eve tıkalı kaldım. öyle olmasaydı, spor da olsaydı 81 li rakamları görürdüm. ama iyi oldu. moral oldu bana.Aklıma ne geldi ya.. geçen hafta takımlar belli olduğunda inşallah öyle kilo veririz Oehh artık bu kadar kilo verilir mi deriz yazmıştım buraya. Kendi açımdan o şaşkınlığı ve mutluluğu yaşadım. Darısı hepinize inşallah. Ve ben de inşallah koruyabilirim
Aynı takimdayiz ama onunlaGirdi çok şükür
Öksürük çok fena iyiki olmamış canım bununla gelmiş geçmiş olsun6. gün canım. bende aşırı öksürük olmadı çok şükür.
başta zonklama var. halsizlik var.
Şimdi ayarlıyorum. Canım seninle ben rakip olmuyorum karşı takımdan ayarlıyorum rakipleri.
Dişli olsun lütfenŞimdi ayarlıyorum. Canım seninle ben rakip olmuyorum karşı takımdan ayarlıyorum rakipleri.
Kahve __Kokusu
Sen de çok güzel verdin. Bu hafta inşallah sağlıkla 8lere veda edersinvalla ben de bu kadar vereceğimi hiç tahmin etmemiştim. bakma eve tıkalı kaldım. öyle olmasaydı, spor da olsaydı 81 li rakamları görürdüm. ama iyi oldu. moral oldu bana.