• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Abla hix belli olmuyor kardesim iyilesmisti grip gibi atlatiyordu . Sabah yataktan kalkinca bacagi uyusukmus aldirmamis yatis seklindendir diye . Oglen ders calisirken kalemi tutamamis . Sonuclari bekliyoruz pihti atinca oluyormus boyle
Cok üzüldüm pıhtı atma olayı çok kötü olmuş. İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Geçmiş olsun canım. 🥺

Guzel menu canim afiyet olsun

Oo bir kacamaksiz menu dha afiyet olsun canim

Bulanti yasamadim ama azicik tuzlu birsey yesem gun boyu o tuz tadi kaliyor. Tat ve koku cogu seyde bozuk aralik 2020 de kovit olmustuk

Noktali yeri dolduramadim :KK70:
Sagol rakibem. Ne kotu gecti son haftalarimiz oyle arti ustune arti. Insallah bi SIksak disimisi de gorsek 60lari artik

İçimdeki ses kilo alacaksın diyor. o_O
Bu hafta böyle. Yalnız cisss şeyler yemeyecegim. O bile bile lades olur. :rapci:
Teşekkür ederim kaptanım. :KK60:
Bence almayacaksin vücudun bugün rahatlar sonra cisss yemeyince tekrar kilo vermeye başlarsın:KK19:

Abla hix belli olmuyor kardesim iyilesmisti grip gibi atlatiyordu . Sabah yataktan kalkinca bacagi uyusukmus aldirmamis yatis seklindendir diye . Oglen ders calisirken kalemi tutamamis . Sonuclari bekliyoruz pihti atinca oluyormus boyle
Çok geçmiş olsun sonucu bildir. İnşallah bir şey yoktur

Menüm gelsin
10:30
1 simit
3 dilim sucuk
Domates
1 kk peynir

14:30
1 dilim karnabahar graten
3 Alman tipi salatalık turşusu

15:30
3 kare damak katmer😏

19:30
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim karnabahar graten
5 yk kısır
1 bardak ayran

Su: 1 lt
Adım
Screenshot_2022-02-04-20-51-36-903_com.xiaomi.hm.health.jpg
fesang fesang Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Yaaa gecmis olsun canim 😔😔
Sagol canim
4 Şubat
11.00 Patatesli menemen , üç marul yaprağı, iki ceviz bir dilim çavdar ekmeği
12.00 Sade Türk kahvesi, iki kare bitter
15.00 Bir ince dilim kek, kahve ( cuma kaçamağı)
16.30 Bir kepçe tavuk çorbası, İki kaşık menemen , bir parça haş et,bir dilim çavdar ekmeği
Bitki çayı
İki buçuk litre su
Acikirsam greyfurt veya elma yerim bilmiyorum şimdilik
Bugün çok yedim sırf değişiklik olsun diye 😌
22.00 gibi Leslie planım var. Bu hafta sporuma onu ekledim.
Zipzip- Zipzip- fesang fesang
Afiyet olsun abla

Cok üzüldüm pıhtı atma olayı çok kötü olmuş. İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Geçmiş olsun canım. 🥺
Doktor olumlu konusmus icimiz biraz rahat o sebepten abla cok sagol
Sagol rakibem. Ne kotu gecti son haftalarimiz oyle arti ustune arti. Insallah bi SIksak disimisi de gorsek 60lari artik
Hic sorma ama zurnanin zirt dedigi aylara geldik ayda 3 kg versek hazirana kadar 12kg eder az degil yapabiliriz :KK49:
Çok geçmiş olsun sonucu bildir. İnşallah bir şey yoktur
Sagol canim benim

Kızlar bende bu covitten sonra mide bulantısı kaldı. Biraz fazla yesem midem bulanıyor. Zaten tat ve koku alamıyorum. Böyle olanınız var mı içinizde?
ben de tat koku gitmedi canım. sanırım omicron. ama iştah gitti. mide bulantısı çoksa sorun olur. ben de başta vardı. şimdi az var. ama ben hala hastayım. sonra kalır mı bilemem.

Back
X