- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Neden acıktin mi ?Yarın sabahki kahvaltımı düşünüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden acıktin mi ?Yarın sabahki kahvaltımı düşünüyorum![]()
Gurul gurul midemNeden acıktin mi ?![]()
Sana birşeyler ye demiştikGurul gurul midem
Mide bulantısından başka bir sıkıntım yok suanlik iyi diyelimTesnim1903 nasıl gidiyor hamilelik canım ? Nasılsın
Biliyorum canım ama aç yatmak bana iyi geliyor. Bu acılarım eksi olarak dönsün aminnnSana birşeyler ye demiştikhâla geç değil 1 kase yogurt salatalik yiyebilirsin
covid ken yemiş miydin?Ben niye hastayken bile yemek yiyen bir insanimki![]()
sonra patlama yaşarsın ama.Biliyorum canım ama aç yatmak bana iyi geliyor. Bu acılarım eksi olarak dönsün aminnn![]()
Rakibim senmişsin fesangYarın sabahki kahvaltımı düşünüyorum![]()
Ben ofkeliyken birde hastayken asla yemek yiyemem eskiden aşk acısı çekerdim bir hafta yemek yemediği mi hatırlarımBen niye hastayken bile yemek yiyen bir insanimki![]()
Kahve iç bastırsin yada bir tane havuç yeGurul gurul midem
Kız salatalığın kilosundan haberin var mı seninSana birşeyler ye demiştikhâla geç değil 1 kase yogurt salatalik yiyebilirsin
Patlamayı bugün yaptım kuzum. Allah'ın izniyle bu hafta kaçamaksız geçirmek istiyorumsonra patlama yaşarsın ama.
Selam rakibimRakibim senmişsin fesangbir haftada 3.5 kilo veren rakip aman Allahım simdi çok havaya girdim işte
Lavinia yla yarışalım demistik kısmet seninle yarışmakmış sahi nasıl verdin kız o 3.5 kiloyu
Kahve az sonra içicem canımBen ofkeliyken birde hastayken asla yemek yiyemem eskiden aşk acısı çekerdim bir hafta yemek yemediği mi hatırlarım
Kahve iç bastırsin yada bir tane havuç ye![]()
Ben koviti belirtisiz atlattim o zaman. Hic belirti yasamadik. O ay stresten 8 kg aldimcovid ken yemiş miydin?
Afiyet olsun canım. Yarından itibaren menülerinde beni ve4 Şubat Menüm
Sabah: 2 tk gül reçeli
2 haşlanmış yumurta
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tk kaymak
Ara öğün: 1 bardak pekmezli su
2 tabak Meyveli misir gevreği
öğle: Yarım tost
3 bardak ayran
Akşam: 1 tabak limonlu haşlanmış pancar
2 lt su
Neden obez oldugumu birkez daha anladimBen ofkeliyken birde hastayken asla yemek yiyemem eskiden aşk acısı çekerdim bir hafta yemek yemediği mi hatırlarım
Kahve iç bastırsin yada bir tane havuç ye![]()
Kız salatalığın kilosundan haberin var mı seninbence yok
Şimdiki aklıma sor dibine kadar yerdimNeden obez oldugumu birkez daha anladim![]()