- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Allah kolaylık versin kolayca bitsin insallah.İyi diyelim iyi olalım ben evde sinir küpü gibi geziyorum bugün geldiler yine her yer beter oldu haftaya iş güç beni bekliyor sen nasılsın canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin kolayca bitsin insallah.İyi diyelim iyi olalım ben evde sinir küpü gibi geziyorum bugün geldiler yine her yer beter oldu haftaya iş güç beni bekliyor sen nasılsın canım![]()
Amin canım inşallahAllah kolaylık versin kolayca bitsin insallah.Ben iyiyim canım. Diyetin 2. Günu.
Çok şükür.
hasta oldum yaa
Gunaydin mutlu hafta sonlari ablacim ❤Gunaydinnnn
Mutlu haftasonlari![]()
Afiyet olsun ablacim❤Cuma menum
Sabah sade kahve
Öğle
Canim bisey istemedi, 1 avuç kuruyemis
İş de
2 tane bogaz pastili
17.00
Keto fincan ekm. (1 ks. Hc unu, az süt, az fındık tozu, 1 yumurta)
Peynir
Salata
20.00
4-5 kş patatesli pilav
Salata
Yogurt
Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤
Allah kolaylik versin canim❤İyi diyelim iyi olalım ben evde sinir küpü gibi geziyorum bugün geldiler yine her yer beter oldu haftaya iş güç beni bekliyor sen nasılsın canım![]()
Merhaba canim❤Herkese merhabalar![]()
Gecmis olsun canim neyin varhasta oldum yaa
Nasil hasta grip mi?hasta oldum yaa
Iyi hafta sonları ablacim❤Herkese iyi haftasonları
Gece çekim yerimin ağrısından uyuyamadım, sonra da bizim kız miyavladı durdu deli5’te hala uyanıktım.
Neyse güzel bi kahvaltı yaptım, ağrıkesici vitamin içtim, enerji toplamaya çalışıyorum. Ağrım geçerse spor yapıcamCordelia nın videosu ile
![]()
Çok geçmiş olsun canım.Herkese iyi haftasonları
Gece çekim yerimin ağrısından uyuyamadım, sonra da bizim kız miyavladı durdu deli5’te hala uyanıktım.
Neyse güzel bi kahvaltı yaptım, ağrıkesici vitamin içtim, enerji toplamaya çalışıyorum. Ağrım geçerse spor yapıcamCordelia nın videosu ile
![]()
Süpersin ben şimdilik 3000Adimlar ne durumda kizlar 7000 adimdayim![]()
Daha erken pazara da gidecekmissin adimlarin artar canimSüpersin ben şimdilik 3000
Iyiyim abla , anneme geldim okullar acilinca izole oluyoruz nolur nolmaz diye az gorusuyorum (okuldan her turlu hastalik geliyor ) acilmadan bir ugradikGünaydın tatlimnasıl sin
İnşallah canım 10bin altında kalmamaya calisicamDaha erken pazara da gidecekmissin adimlarin artar canim![]()
Nerdesin Güllu SultanGulom sıralı otogaz sistemine sahip anca bu saate gazlandi .
Ben bacağımın birini attım kanapenin sirtligina dinleniyorum.![]()
Teşekkür ederim canımIyi hafta sonları ablacim❤
Teşekkür ederim geçmiyo bir hafta olduÇok geçmiş olsun canım.![]()
918Adimlar ne durumda kizlar 7000 adimdayim![]()
629 şuan hedefim 15.000 bakalım gün nasıl ilerleyecek.Adimlar ne durumda kizlar 7000 adimdayim![]()
Gunaydin mutlu hafta sonlari ablacim ❤
Afiyet olsun ablacim❤
Afiyet olsun canim ❤
Allah kolaylik versin canim❤
Merhaba canim❤
Gecmis olsun canim neyin var![]()
teşekkür ederim kizlar. grip oldum aynen. bide gözlüğü tam alisamadim baş agrisi yapıyorNasil hasta grip mi?
Şimdilik 3400Adimlar ne durumda kizlar 7000 adimdayim![]()