- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Gecmis olsun canim tekrardanteşekkür ederim kizlar. grip oldum aynen. bide gözlüğü tam alisamadim baş agrisi yapıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim tekrardanteşekkür ederim kizlar. grip oldum aynen. bide gözlüğü tam alisamadim baş agrisi yapıyor
Benim hedefim de 20.000 ama yapabilir miyim bilmiyorum yoruldum sanki :))629 şuan hedefim 15.000 bakalım gün nasıl ilerleyecek.![]()
7.000 adim öndesin. Yaparsın sen.Benim hedefim de 20.000 ama yapabilir miyim bilmiyorum yoruldum sanki :))
O kadar cok nefes cikti ki bastim birine
Ptesi gelsende cumaya kadar iner canimÖzel haftam başladı inşallah pazartesi tartıda artı gelmem
Ayy hic cekilmiyor uykusunu alamamis bebek tribiBen de çıkacaktım ki dışarı tam bebeğim uyudu onu bekliyorum en az 1 buçuk saat uyuması gerekiyor yoksa çok mutsuz oluyor
Inşallah gelmem konsantrasyonum bozuluyor kilo gibi moralimi bozuyorPtesi gelsende cumaya kadar iner canim
Aynen bi de akşam yatma saati gelmeden vakitsiz vakitsiz ikinci bi şekerleme yapıyor gündüz güzel uyumazsa gece uykusu iyice geç saatlere kayıyorAyy hic cekilmiyor uykusunu alamamis bebek tribi![]()
Yapma o hatayi ben bu hafta hergun tartildim persemwbeye kadar sismistim cuma supriz oldu . Bugun tartilmadim cok mutluyum vallaInşallah gelmem konsantrasyonum bozuluyor kilo gibi moralimi bozuyor
Aynen gun boyu duzeni kaciyorAynen bi de akşam yatma saati gelmeden vakitsiz vakitsiz ikinci bi şekerleme yapıyor gündüz güzel uyumazsa gece uykusu iyice geç saatlere kayıyor
Daha karar vermedim ama biraz et, zeytinyağlı ve salata büyük ihtimalle. Kahvaltıyı geç yediğim için 2 ana 2 ara öğün yaparımAkşama ne yiyeceksiniz
Menü yemek fikirleri verin lütfen
Benim en yüksek 22bin olmuştu ama ertesi gün bacaklarım çok ağrımıştıBenim hedefim de 20.000 ama yapabilir miyim bilmiyorum yoruldum sanki :))
Yok tartılmam öyle sık sık pazartesi ve cuma sabahını bekliyorum hep. Bir kez oruçlu tartılmıştım iyice açken değişecek mi diye yoksa verilen alınan kilo bile belli olmuyor günlük tartılınca.Yapma o hatayi ben bu hafta hergun tartildim persemwbeye kadar sismistim cuma supriz oldu . Bugun tartilmadim cok mutluyum valla
Et sote salata ayranAkşama ne yiyeceksiniz
Menü yemek fikirleri verin lütfen