Yarın akşam herkes yanımda el açması börek yiyecek ben ne yiyeceğimYarın sabah menemen akşama pırasalı veya taze soğanlı omlet yapsam? İki öğün yumurta çok mu olur?
Bu arada kabızlık başladı 3 gün oldu....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın akşam herkes yanımda el açması börek yiyecek ben ne yiyeceğimYarın sabah menemen akşama pırasalı veya taze soğanlı omlet yapsam? İki öğün yumurta çok mu olur?
Canim tadimlik bir parca al tabaginin dortte üçünü salata ile doldur. İşin zor en hafif bir sekilde atlatırsın insallah.Yarın akşam herkes yanımda el açması börek yiyecek ben ne yiyeceğim![]()
İyi geceler canimIyi geceler kizlar![]()
sürekli yumurta yemeye gerek yok kuzum. hem bak kabızsın yine.Yarın sabah menemen akşama pırasalı veya taze soğanlı omlet yapsam? İki öğün yumurta çok mu olur?
1 dilim ye abartmadan. yanında da salata ve çay.Yarın akşam herkes yanımda el açması börek yiyecek ben ne yiyeceğim![]()
Elhanım bir parça ayırıp buzluğa aticam cuma günü yiyeceğim. Pazartesi tartisi olmasa yerdimCanim tadimlik bir parca al tabaginin dortte üçünü salata ile doldur. İşin zor en hafif bir sekilde atlatırsın insallah.
Yumurta kabızlık yapıyor değil mi? Ama aklıma başka yemek gelmiyor :)sürekli yumurta yemeye gerek yok kuzum. hem bak kabızsın yine.
1 dilim ye abartmadan. yanında da salata ve çay.
ZeynoşumElhan ablacığım benim son zamanlarda keyfim yok.okuyup iki kelam edip çıkıyorum.yemeden içmeden kesildim sebepsiz yere.bende beğeni yapıp cikiyorum
bu arada bende
burcuyum
![]()
Canım sabah güzel başlamışsın ama helva ve iki lahmacun olmamış. Bir lahmacun salata ve bir bardak ayran daha iyi olurdu. Afiyet olsunbol su içip adım at canım
Afiyet olsun canım❤Bugunku menum
5 subat cumartesi
9.30
1kkpeynir
3 zeytin
3 dilim ekmek
Domates
1 tk tahinli pekmez
Cay
14.30
Ceyrek sucuklu kasarli tost
4 5 patates biber
Cay
17.30
Az salata
Yatana kadar 2 l su
Kinoalihatun
Evdekiler baskı yapar diye sordun zannettim. İlahi yemedigin bir şey mi kaptanim.Elhanım bir parça ayırıp buzluğa aticam cuma günü yiyeceğim. Pazartesi tartisi olmasa yerdim
Yumurta kabızlık yapıyor değil mi? Ama aklıma başka yemek gelmiyor :)
Herkes zayıfla dediği için baskı yapmıyorlar. Bir tek oğlum anne zayıflama sen böyle çok güzelsin diyorEvdekiler baskı yapar diye sordun zannettim. İlahi yemedigin bir şey mi kaptanim.ton balikli salata sever misin içine sunta biskuvi ekle bol limon
![]()
Ayy estağfurullah abla ne tribi ne haddimeZeynoşumKoç burcunun en iyi anlaştığıiki burçtan biridir aslan. Yemeden içmeden kesilmenin hastayken artisi yok sonra devam ederse ne âlâ..Aslinda mesaj içeriğini anladım
yavrum birkaç gündür hasta olduğunu bildiğim için ihmal ettim seni. Eski neşeli günlerine dönmeni hasretle bekliyorum. Tribini yirim senin
![]()
Canım benim hep iyi ol senAyy estağfurullah abla ne tribi ne haddimesizin yazdıklarınızı okumak bile beni motive ediyor,keyfimi yerine getiriyor.hani bazen hayat seni zorlar ya işte o durumdayım.eskiden ilaçlarla kurtulmaya çalışırdım ama şimdi hamd olsun ki kendi irademle kurtulmaya çalışıyorum o da biraz insanı yoruyor.eski neşeli günlere donucem inşallah
![]()
AMiN canım hepimiz inşallahCanım benim hep iyi ol sen![]()
Yarin beraber yapip yiyelim canim. Harika bir seçim. Akşa saatlerinde kerevizleri soymuş limonlu suya atmıştım isabet oldu tarifin. Ben de zerdeçalla zeytinyagiyla firinda yapcaktim sonra yoğurtla yiyecektim.. Kıyma da eklerim super oldu. Yarın sunumları paylaşalim. Feslegen yok onun yerine maydanoz eklerim.Bunu yapmaya karar verdim nasıl sizce