Ben yürüdüğüm yerde sürekli çıkarıp çıkarıp bakıyorum yaaCanım aynı uygulama bende var. Benim de bazen kendi kendine kapanıyor. Yürüyüş yapmadan önce kontrol etmek lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yürüdüğüm yerde sürekli çıkarıp çıkarıp bakıyorum yaaCanım aynı uygulama bende var. Benim de bazen kendi kendine kapanıyor. Yürüyüş yapmadan önce kontrol etmek lazım
Afiyet olsun canimMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10.30
Çeyrek yufka ekmek arasına tulum peyniri
5 siyah 3 yeşil zeytin
Öğle 15.00
Teyzemin doğum günü vardı ince bir dilim yaş pasta 1 avuç kuru yemiş ve 3 yaprak tarhana cips
Akşam 18.30
3 yaprak marul 1 dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
Su 2lt
Zipzip-
60kiloyum
Aslında yerken de zevk almadım sıkıntıdan bi yeme isteği geliyor özel gün de olunca zaten bunalımlı halde itiyor yemeyeİnsan yedik ten sonra da pişman oluyor
4 şubatta adım zorunluluğu yok diye foto atmadımResim attın mı canım?
İs yaparken zor oluyor canım bebekleri n biberoarini yika bulaşık toplaAfiyet olsun canim
Saatin varsa neden takmiyorsun :)
Kollarını oynatma ozaman leslie yaparken canım.Bende leslie ye başlayacam ama boyun fıtığım var kollarımı çok sallayınca kolum omuzum çok ağrıyor buna bir çare bulmam lazım
Ay bende çok sıkılinca yiyorumAslında yerken de zevk almadım sıkıntıdan bi yeme isteği geliyor özel gün de olunca zaten bunalımlı halde itiyor yemeye
Hafta içi daha iyi oluruz inşallahAy bende çok sıkılinca yiyorum![]()
İçim boşalır gibi oldu akşam çok az yemiştim:/Az önce dayanamayıp birkaç kaşık kısır yedim :/
Bisey olmaz o kadarciktan bi daha yeme yatana kadar su içİçim boşalır gibi oldu akşam çok az yemiştim:/
Sagol canimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Bulgur belki biraz hareketlendirir dedim ama şisirecegini şu an akıl ettim :)) şimdi kayısı çayı iciyorum inşallah bu akşam çıkarım yoksa yarın okulda tehlikeli anlar beni bekliyor olacak hahahahaBisey olmaz o kadarciktan bi daha yeme yatana kadar su iç
Afiyet olsun canım muhtişim bir menüİyi akşamlar kızlar. Menümü paylaşıp hemen kaçıyorum.
Sabah 11.30
2 yumurta ve 1 kapya biberle omlet,
2 kk peynir, 6 zeytin,
1 kase yeşillik.
Öğlen 14.30
1 tabak brokoli haşlama, 2 kaşık yoğurt
Akşam 17.30
1 porsiyon et,
1 tabak kabak yemeği (sebze yemeklerini 6 yk almaya çalışıyorum)
Su:2 lt ye tamamlayacağım.
15 dk egzersiz,
25 dk zumba
8000 adım.
Eki Görüntüle 3001957
fesang
Zipzip-
Cordelia
60kiloyum
Biliyor abla yeni öğrendiCanim kilo değişebilen bir şey üzülme. Hamile olduğunu biliyor mu kızın ?