- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet mi olcan canım, bende öyle oluyor da hem bi açlıkAçlıktan ölüyorum öğlen için hazırladığım beslenmemi yedim. Midemde kocamaaaaan bir boşluk var sanki haha![]()
Yarışmayı etkilemek istemezdim yuruyuyemeyince çok vicdan yaptım bari böyle katkım olsun .Afiyet olsun ablacim❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim da keske iyi olup yiyerek kilo verebilsen
Kolay gelsin ablacim ❤
+200 cumaya eksilerle bekliyoruz canim![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim
Once sağlık canim böyle düşünmeYarışmayı etkilemek istemezdim yuruyuyemeyince çok vicdan yaptım bari böyle katkım olsun .
Canım havuç brokoli gibi kalorisi düşük ama seni doyuracak şeyler ye. Aç kalma.Açlıktan ölüyorum öğlen için hazırladığım beslenmemi yedim. Midemde kocamaaaaan bir boşluk var sanki haha![]()
Teşekkürler kaptanım. Bugün şu 36 saati tamamlarsam cumaya inşallah 59 ları görürüm diye düşünüyorumGuzel eksi tebrik ederim canim![]()
Saol kuzummmGecmis olsun kuzu, kendine dikkat et, daha iyi ol, iyiles, sifa dilerim![]()
Canım okuldayım öyle şeyler yok ama yulaf Barım var onu yiyeceğimCanım havuç brokoli gibi kalorisi düşük ama seni doyuracak şeyler ye. Aç kalma.![]()
Başka yapsa aynı cümleyi kurardım ..ama inanın söylemek kadar yaşamak kolay değil, mutfağa girdiğim an miydem bulanmaya başlıyor ..
Geçmiş olsun canım. Taze zencefil mide bulantısına iyi geliyor, bir oatça çiğne veya çay yap. Ama açlıktan miden bulanıyo vs şse yoğurt çorbası patates haşlama dicem de onları yapacak halin var mıAğır bir gribal enfeksiyon geçiyorum canım miyde bulantısından birşey yiyemiyorum
İnşaallah canım ilaç verdi bakalım daha birşey yemedim umarım bulanmaz yiyince.
Saol canım
Yok canım yapmadı enfeksiyon senin ki dedi kovit değil degilmis..doktor kan tahlili yaptı ..
Tabii her kovit farklı ama ben kovit olduğum da midem bulunmadi. İştahsızlık vardı kokusunu tadını alamadığım için hiçbir şey yemek istemiyordum Ben de abur cubura sardım ve hep makarna yedim.Ağır bir gribal enfeksiyon geçiyorum canım miyde bulantısından birşey yiyemiyorum
İnşaallah canım ilaç verdi bakalım daha birşey yemedim umarım bulanmaz yiyince.
Saol canım
Yok canım yapmadı enfeksiyon senin ki dedi kovit değil degilmis..doktor kan tahlili yaptı ..
Kahve iç imkanın varsa tok tutar canım. İyi dersler.Canım okuldayım öyle şeyler yok ama yulaf Barım var onu yiyeceğim![]()
Abla olacak daha da vericeksin.yemedikce vücut kendini kitliyor.kalk ayağa silkelen sen o tartınin canına okuyacaksin.arada küçük bir kaçamak yap.vucud sasirsin
Yulaf bar kesmezse kahve içerim canım var burda. Coook teşekkür ederim bitanemKahve iç imkanın varsa tok tutar canım. İyi dersler.
Afiyet olsun.Zipzip-
Cordelia @60kiloyum
Kahvaltı 11.30
1 d tam buğday kızarmış az tereyağlı
Biberli sucuklu peynirli omlet 4 zeytin
1 d süzme peynir
Dereotu domates salatalık
3 ceviz 1 kkayısı 1 kerik 6 kvişne
Öğle 15.30
1 p ıspanaklı kol böreği
1 b ayran
Adım![]()
Harika eksi canım.
Artın çok değil Cuma eksi olacaktır.Kilom: 86,3
Okulda herkes bana çok zayıflamışsın diyor![]()
Çıktı sonuçlar canım .. kanda enfeksiyon var dedi . serum verdi ilaç verdi gönderdi .Tabii her kovit farklı ama ben kovit olduğum da midem bulunmadi. İştahsızlık vardı kokusunu tadını alamadığım için hiçbir şey yemek istemiyordum Ben de abur cubura sardım ve hep makarna yedim.
iyi çikar inşallah sonuçlar.![]()