Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

cuma günü : 101.8 kğ
bugün : 100,6 kğ
Fark : -1.2 kğ

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @60kiloyum Mefkurem Mefkurem
Masallah cnm cok güzel eksi 😍😍😍
Bugün ayni eksimiz var
Cumaya işim baya zor olacak
Kilo farkindan dolayi daha fazla vermem lazim 😐
Kusura bakmayin cnm gelemedim
Gece uyuyamadim, sabah dalmışım biraz

Kilo bildirimi
Cuma 109.5
Bugün 108.3
Fark 1.2

Zipzip- Zipzip-

Bugün ayni eksimiz var

Kilo bildirimi
Cuma 109.5
Bugün 108.3
Fark 1.2

Zipzip- Zipzip-
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim 🤩🤩

Evet canım hep düşünüyorum yazı. Bikini de bir tarafa bir yere gideceğim zaman düğün olur, bayram olur hiçbiri yakışmadı ne giyeceğim ben diye düşünüp ağlamak istemiyorum. Eşim bir yemeğe gidelim dese Ben ne giyeceğim diye düşünüyordum. Şimdi herhangi bir şey giyiyorum çıkıyorum. Hiç kıyafet düşünmüyorum. 🙏
Bizde bu sene yine cemiyet dolu. Benimde bir an evvel ataga gecmem lazim

Bugün ayni eksimiz var

Kilo bildirimi
Cuma 109.5
Bugün 108.3
Fark 1.2

Zipzip- Zipzip-
maşallah canım seninde eksin çok güzel cumaya sende güzel kilo vereceksin eminim :KK36:

kızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam :21::21::21:

kızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam :21::21::21:
Harikasın canım benim bayılıyorum böyle kararlı kadınlara

Dogum günün kutlu olsun canim nice saglikli mutlu yaslarin olsun :KK68::KK68::KK68:

Bugün doymuyorum ya.. lavaş sandviçimi yedim yulaf barımı yedim hala açım. Karşımdaki hoca tost yiyor ben tosta bakıyorum:kk77:
tatlı ve hamur işini yeme tarçınlı süt iç tatlı isteğini ve açlık isteğini bastırır bide su iç aç olduğunu hissettiğinde yemek yemek istediğinde hemen bir bardak su iç biraz bekle eminim açlığın geçecek çünkü gerçekten aç değilsin bukadar yemekten sonra inan bana:KK39:

Sevdiklerinizle geçireceğiniz nice mutlu yaşlarınız olsun:KK200:

Back
X