Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Cok gecmis olsun canim yutmamistir yaa 😔😔
Normalde 7000 üzeri adım attım evin içinde. Oğlanla koşup oynadık. O uyurken 16 dk zumba yaptım.
Tekrar 18 dk dans ettiim.
Saatin Telefon uyg. Sıfırladım istemeden oda tüm aktivitemi sıfırladı.
Toplamda 8693 üzeri adım attım. Dans ev işi ve zumba ile.
Kahvaltı
9:00
Yarım simit
Salatalık
Peynir
Çay 3 bardak
3 çay bardağı su
Ara . Toplam fındık-fıstık 10 tane
Öğlen 15.00
Bulgur pilavı
Salata
3 bardak su
Ara
Mandalina 1 adet
3 dilim
Akşam 19 00
Ispanaklı börek yağsız 2 dilim
1 bardak ayran
Afiyet olsun canim♥️

7 Şubat
10.30 Simit, peynir, zeytin, domates, maydanoz, çay
11.20 Sade Türk kahvesi
18.00 Salata, haş.et ( yemek sonrası midem bulandı birkaç kuru üzüm, bir hurma yedim)
19.00 Bir elma
Su ölcemedim okulda olunca .
Zipzip- Zipzip- fesang fesang Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 3002711
Afiyet olsun ablacim ♥️
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia fesang fesang
Kahvaltı 09.00
1 d tost ekmeği
1 h yumurta 4 zeytin
Yarım d süzme peynir
domates 2 ceviz

Öğle 12.30
Kıymalı pırasalı kinoa 5 kaşık
3 kaşık yoğurt

Ara 17.00
Yarım d tam buğday
Yarım dilim süzme peynir
1 tane zeytinyağlı sarma

Akşam 19.30
3 köfte
4 kaşık zeytinyağlı pırasa

Su 2,5

Spor
30 dk tempolu yürüyüş 150 p
Adım 9647 👇964 p
Afiyet olsun ablacim ♥️
7 Şubat Menüm
09.00: 2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 tk gül reçeli

13.00: 1 tabak haşlanmış pancar

18.00: 2 tabak kuru fasulye
1 kase şehriyeli pilav
1 kase soğan salatası

20.00: 1muz
1 portakal
2 lt su
Eki Görüntüle 3002719
fesang fesang Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️

Bugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Canım benim çok üzüldüm. İçini ferah tut Allah esirgesin hiçbir şey olmadan vücudundan çıksın inşallah ♥️

Annem pozitif çıktı 😔 Manavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Kuzum çok üzüldüm ya 🙁 Allah'ım iyilik sağlık versin ❤️ sen görüşmüş müydün ? Sanki mesajlarda biraz rahatsızlığın mi vardı

Nasil oldun şimdi canim

Afiyet olsun canim ❤

Gecmis yapmadan sohbete dalabilirsin geldiginde canim🤗🤗
Cekinecek birsey yok🥰🥰
Canım biraz ağrım birazdan hastaneye gideceğim
Günaydın canlar💙♥️💙♥️💙♥️:emir_bebek::110::anneadayı::KK200::anne::nazar::bicak:En Büyük TÜRKİYE:deli:En Büyük KK:dondurma::eek::dua::KK49::duduk::KK76::kk77::eğlence::KK12::halay::63::hamarat::KK50::hasta::KK1::işsiz::KK11::KK11::kahve:o_O:kızgın::KK14::kusmuk::KK15::lülülü::KK43: emijileri buldum 😄😄 nerden yapıldığını bilmiyordum
Hehehe ben de bu grupta öğrendim emojilerin yerini
Kuzum çok üzüldüm ya 🙁 Allah'ım iyilik sağlık versin ❤️ sen görüşmüş müydün ? Sanki mesajlarda biraz rahatsızlığın mi vardı
Amin kuzum hepimize inşallah. Evet canım görüştüm ve öpüştüm annemle valla :) neyse kısmet

IMG-20220208-WA0003.webp Cordelia Cordelia dunun adimlari canim

Günaydın kızlar. Herkese sağlıklı, enerjik, sabır ve motivasyon dolu bir gün diliyorum 🥰
Dün bütün gün boğazımda bir kaşıntı vardı, gün boyu o kadar silkeledim ki boğazımı tahriş ettim. Akşam 9 buçuk gibi daha kötü olacak, 1 kase sadece mercimek ve havuçla yaptığım çorbadan içtim bol limonlu 😒 fesang fesang iyi haber, bıgün bişeyim yok 😅
Bu da sana gelsin Cordelia Cordelia ⬇️
AE463B00-CD0D-4160-89AF-1277A651D8E0.webp
Kalça egzersizi 👍.

Günaydın kızlar. Herkese sağlıklı, enerjik, sabır ve motivasyon dolu bir gün diliyorum 🥰
Dün bütün gün boğazımda bir kaşıntı vardı, gün boyu o kadar silkeledim ki boğazımı tahriş ettim. Akşam 9 buçuk gibi daha kötü olacak, 1 kase sadece mercimek ve havuçla yaptığım çorbadan içtim bol limonlu 😒 fesang fesang iyi haber, bıgün bişeyim yok 😅
Bu da sana gelsin Cordelia Cordelia ⬇️
Eki Görüntüle 3002795
Kalça egzersizi 👍.
Günaydın canim gecmis olsun♥️

Back
X