Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün aç karnına iki kuru kayısı yedim insallah çözülür sıkıntı yoksa çıkamadım henüz.sen çözebildin mi canım💕

Masallah güzellik ne yaptın öyle😘

İnşallah canım💕

❤❤❤❤
Ben hafta sonu boyle 1 kilo veriyorum cumaya +63633737 kiloyla geri donuyorum rakibem 😬
Bugün marketleri gezdim oğlanın okul çıkışını beklerken.Öyle acıktım ki müsli bar alsam diye gecti aklımdan.sonra Beth18 Beth18 in verdigi bir kiloyu düşünüp vazgeçtim.dedim bak melda yapma bunu rakibin simdiden bir kilo vermiş sen de tık yok.Ama baktığım herşeyi canım nasıl da çekti.Yemedim tabiki de.rakibimi gecebilir miyim bilmiyorum en azından rezil bari olmayım dedim:sus::-):stop::KK30:
Etkili olduguma sevindim ama ben oyle xamanlarda malesef dayanamayip yiyorum canim

Günaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanım Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine

Günaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanım Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
Günaydın ablacim cok gecmis olsun Allah sifa versin🙏🙏

Günaydın oğlum uyurken yanında egzersizimi yaptım 1 saat. Zumba 10 dk. ve pamela reif kardio 15×2 .. set toplam 374-400 kalori yaktım. Saatim arada hesap yapmıyor anlayamadım arada bakıyorum nabzım 135 1 dk 1 kalori yaktığımı gösteritor. Spor yaparken arada duruyor.
Saatimi kapatmadığım için 75 dk göründü.
Porsiyonumu küçülttüm kahvaltıya meyve ekledim. Ben kahvaltıda meyve yemeyi severim.
Kahvaltı 9.45
Yarım portakal
Salatalık
Yumurta 1 adet
Yarım biber
İnce dilim ekmek

Gunaydin canim ♥️

Afiyet olsun ablacim ♥️
Güneşin olmamasina en cok mia uzulecek gibi😅😅
Aynen öyle😂sehpanın altına yattı hayata küstü😄
Geçmiş olsun canım. Kolay gelsin🙏

Günaydın oğlum uyurken yanında egzersizimi yaptım 1 saat. Zumba 10 dk. ve pamela reif kardio 15×2 .. set toplam 374-400 kalori yaktım. Saatim arada hesap yapmıyor anlayamadım arada bakıyorum nabzım 135 1 dk 1 kalori yaktığımı gösteritor. Spor yaparken arada duruyor.
Saatimi kapatmadığım için 75 dk göründü.
Porsiyonumu küçülttüm kahvaltıya meyve ekledim. Ben kahvaltıda meyve yemeyi severim.
Kahvaltı 9.45
Yarım portakal
Salatalık
Yumurta 1 adet
Yarım biber
İnce dilim ekmek
Afiyet olsun canım. Yeni mi katıldın görmemişim, hoşgeldin 🥰

Back
X